Sayfa 485/1001 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Vatandaşı günlük 2 dolar gaymeyle yaşayan Afganistanla neyin ticaretini yapacaksın?

Venezüella gibi peynir ticaretimi?

Sabah şeysi, umarım peynirleri gelmiştir bu herifin.
    Kenevir olabilir,
    saplarında bulunan lifler, iplik, dokuma ve kumaş yapımında, hamurlu kısmı ise kâğıt yapımında kullanılmaktadır. Ayrıca kenevir tohumlarından elde edilen kenevir yağı (esrar yağı ile karıştırılmamalıdır) ve kenevir proteini de gıda olarak kullanım alanlarına sahiptir.

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Ulen gideceği yer Amerikanın arka bahçesi, orada paket yaparlarsa İran Dünyaya rezil olur...
    Bize gelsene, anam taraftan suriyeliyim dersin, bankamatik kartini alirsin, bi chekup yaptirirsin, akdeniz sahillerini turlarsin filan hem pasaport ne

3.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Memleketimizin güzide evlatlarına siyah passat mercedes ve BMW ye takılmak üzere verilmiş olan çakar çakmaz çakan çakarları toplamak fevkalade üzecektir, sayın Sülo nun eleman ve akrabalarını diye düşünüyorum.
    Bir de bu kuralı gerçekten uygula ya bilecekler mi
    Orhaaaannn..
    Çakar çakmaz çakan çakmak Tokayi..

Aceyle iki kere rafine....NEcmiiiiii

Amanın boş bulundum Petkimin grafiğine baktım...tüylerim tiken tiken oldu...tövbe estağfurullah...Foçada petrol bulundu sanırsam...

4. Kükreyen kobra formasyonu....tısssss

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,273
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Tüm bunlar bize neyi hatırlatıyor? 2019'da Erdoğan hükümeti Suriye'ye "mehterle" bir askeri harekat başlatmış, ABD Başkanı "Aptal olma! Ekonomini mahvederim!" tehdidini savurunca tüm bu ağır lafları yutup süklüm püklüm operasyonu durdurmuştu.

Şimdi de ABD'ye herhangi bir karşılık verirseler, ağız dalaşına girseler zar zor tuttukları döviz kurunun başaşağı gideceği korkusu içerisinde, ne olup bittiğine dair Türk halkına hiçbir bilgi vermeden tüm hadiseyi yalan bir beyanatla kapatmaya çalışıyorlar.

https://twitter.com/omermurat_/statu...240587078?s=12

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    yani diyorlarki domalmaya devam,utanmadanda fason şekilde dünya lideriyiz demeleri ironi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,273
     Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Çakar çakmaz çakan çakmak Tokayi..

Aceyle iki kere rafine....NEcmiiiiii

Amanın boş bulundum Petkimin grafiğine baktım...tüylerim tiken tiken oldu...tövbe estağfurullah...Foçada petrol bulundu sanırsam...
    19 cıvarıyken almayı düşündüm,sonra vazgeçtim devamlı ayni seviyelerinde oyalanıyor diye,ama dikkat çeken bir durum vardı,çünkü hisse diğer uçanlara göre ucuz kaldıydı

7.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    19 cıvarıyken almayı düşündüm,sonra vazgeçtim devamlı ayni seviyelerinde oyalanıyor diye,ama dikkat çeken bir durum vardı,çünkü hisse diğer uçanlara göre ucuz kaldıydı
    Gördüğüm kadarıyla SPK seri halde ateş ediyor, üç yüz beş yüzbin takipçilere bi şey olmaz, arada kaynar gideriz anadın mı...şorda iki muhabbet edelim derken...

İyi olur inşallah..

Ben hissenin uzun vadede çok daha iyi yerlere geleceğine bu fiyatları hak etmediğine inanıyorum

Öyle diyorlar ya...ne kadar uzun

Hüstatların söylemlerinin limitini alın, hepsi şuraya yakınsıyor;

-Yukarı giderse, yukarıya gider, aşağı giderse, aşağıya gider....

Şu direnç kırılmadıkÇA, şu desteğin altına düşmedikÇE....şuranın üstünde kaldığı süreCe...flama takoz yardır Mürsel...

Titan titana...yaşasın titanizm...

Adil paylaşım yapan toplasanız üç beş hesap...

Ben bir emekli KY yim, Gülhane parkında...

Parklardaki bank sayısı arttırılsın...camiye klima takılsın...halıfleksler de yenilensin...başka da bi şeye ıhtiyacımız yok çoh şükür...

8. Motorine 7 ekimden geçerli, 2.93 tl indirim gelecek.

Sayfa 485/1001 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •