Alıntı Originally Posted by Aurum Yazıyı Oku
Yakın zamanda listenizde vardı. Takip listenizden çıkarmak için olumsuz bir durum mu oluştu acaba?
Bilanço anlamında takip listemde ama son tahvil ihraçları sürekli yatırımlarını dağıtması büyüme potansiyelindeki son zamanlarda atılmayan adımlar beni etkiliyor geçen çeyrek bilanço özelinde ön planda tutuyordum ama bu öeyrekte takibimden çıkardım... esas neden ez cümle yönetimsel beklentimin karşılanmaması temettü/yatırım/yönetim/yatırım süreçlerindeki gördüğüm eksiklikler
Mesela tuprs dan yine çok etkileyici bi bilanço bekliyorum ama yatırımcı ilişkilerinden istediğim cvp ları almakta zorlanıyorum bu tarz sorunlar beni çok etkiliyor... ben sadece fiyat temelli yaklaşmıyorum borsa bi oyun deildir yatırımdır gördüğüm kadarıyla siz bu duruma haizsiniz zaten... insanlar yatırımlrını sorgulamalaı ve yatırımlarına sahip çıkmalı
Hatta bi yaklaşım söylüyüm aselsanın harwketinde yaratılan sinerjinin bile etkisi var...
Yatırımcı davranışlarının yatırım stratejilerine etkisinide zaman bulduğumda yazıcam malum tatil mode on hala