Sayfa 268/427 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368 ... SonSon
Arama sonucu : 3416 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: DOAS - Doğuş Otomotiv

1. Hisse satımından gelen kazançlarla birlikte 9 aylıkta bile bu rakamı geçme potansiyeli var. 3. Çeyrek araç satışları adet bazında geçen senenin aynı çeyreğinin %84,23 daha fazlası. Bir de araç bazı fiyat artışını dikkate alırsak ciro % 166 civarı artabilir gibi duruyor 9 aylık toplamda.. Aynı net kâr marjıyla gelir tablosu gelse 15,8 milyar civarı net kâr oluşur. 3,9 milyar da hisse satışlarından oluşan bir kazanç sözkonusu. İkisinin toplamı zaten 19,7 milyar TL civarı 9 aylık kâr demek. Hadi marjları biraz düşürelim, biraz daha az net kâr elde etsin. Yıl sonu o rakamı fazlasıyla geçer, hesaplamada bir mantık hesabı yapmadıysam. YTD

2. Şurada yazan 3-5 kişi hariç bu hisseye yatırımcısı bile düşman. Birkaç yorum izledim analistler bile istemeye istemeye kar arttıracak deyip geçiyorlar. Ulan sokaş utandır hepsini hadi.

3. Herkese iyi günler,
    https://invst.ly/11n1tv
    Son demleri aşağı yada yukarı evrilecek. Sıkışıyor.

Toaso giderde,doas neden düşer,,içeride bilmediğimiz birşey mi var,,,para makinesinin paraları,holdingin gözünü mü kamaştırdı.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

5. Bugün , bütün otomobil hisseleri yükseldi , bir tek doaş düştü
    Halbuki yükselişi en çok hakeden doaş tı
    Neyse , düzelir bu işler, sabretmek lazım

6.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Toaso giderde,doas neden düşer,,içeride bilmediğimiz birşey mi var,,,para makinesinin paraları,holdingin gözünü mü kamaştırdı.
    Tofaş ile ilgili YK yatırımın al raporu geldi..Bu tarz raporlar itici güç oluyor..
    Aynı şekilde Ford içinde rapor ve al tavsiyesi çıktı..
    Doas da hareketini mutlaka yapar.

7.  Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Bakalim bekledigim SUPRIZ kutlu haber gelecekmi ?!
    Iki sayfa once tuyo yu vermisiz. Yok efendim bu hisse njye gitmiyor digerleri giderken diye soruyorsunuz ve veryansin ediyorsunuz.

Niye gitmeyecek kisa bir sure icerisinde bir bomba gelecegi icin olmasin. Benzeri sureci yakin zamanda Bfren de yasadik. Baski baski baski derken sonu guzel oldu. Orada da uyarilarimi yapmistim. Gidip sayfaya okuyanlar gorecektir. Herneyse cokta ayrintiya girmeyeyim. Bi miktar elinizde bulunsun sonra bana dua edersiniz.

Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Iki sayfa once tuyo yu vermisiz. Yok efendim bu hisse njye gitmiyor digerleri giderken diye soruyorsunuz ve veryansin ediyorsunuz.

Niye gitmeyecek kisa bir sure icerisinde bir bomba gelecegi icin olmasin. Benzeri sureci yakin zamanda Bfren de yasadik. Baski baski baski derken sonu guzel oldu. Orada da uyarilarimi yapmistim. Gidip sayfaya okuyanlar gorecektir. Herneyse cokta ayrintiya girmeyeyim. Bi miktar elinizde bulunsun sonra bana dua edersiniz.

Ytd
    Bfrende bedelsiz oldu

Dediğiniz bomba kesin duyum mu,tahmin mi?

Sayfa 268/427 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •