Sayfa 734/2404 İlkİlk ... 23463468472473273373473573674478483412341734 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 5,865 - 5,872 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Rosense hocam geriye doğru bakar mısınız yani göndermenize gerek yok ...

bir önceki 5 dklık yukarı kestiğindeN 2. 5 dk yukarı kestiği zaman yükseliş yani 2. kesişten sonraki yükseliş daha az olmuşsa düşüş 1 önceki 5 dk aşağı kestiğinde yaşanandan daha büyük oluyor mu ?
    Hocam inşaallah söylemek istediğinizi anlamışımdır...

2. Rosense hocam bu alttaki öncelikle stocrsi ise öyle bir ayar olmalı ki sürekli birbirine parmak atmasın ancak o zaman dediğim oluyorsa para kazanma şansımız sürekli hale gelebilir müsait zamanınızda bakabilirsiniz ben fark ettiğim bir şeyi belirtmek istedim sadecece.

133 100 tekrar 10 kısa daha
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

3.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    bu alttaki öncelikle stoc rsi ise öyle bir ayar olmalı ki sürekli birbirine parmak atmasın..
    ancak o zaman dediğim oluyorsa para kazanma şansımız sürekli hale gelebilir..
    müsait zamanınızda bakabilirsiniz ben fark ettiğim bir şeyi belirtmek istedim sadecece.
    Benimde istediğim bu şekilde birbirimize soru cevap şeklindeki indikatörlerin açılımı yada kendi uygulamalarımızı tartışıp en iyiyi bulmak ama hisse net forum da bence bu mümkün değil

4. Hadi olum be bi sal artık milletin .asakları bi toparlansın vatandaş kendine gelsin.....

5.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Hadi olum be bi sal artık milletin .asakları bi toparlansın vatandaş kendine gelsin.....

6. Abi 2 saatlik stocrsi tavana ulaşamayacak indikatöre alçalan trend çizicez ve dipte düşüş başlayacak birkaç düşüşde bunu fark etmiştim diye ahatırlıyorum

7. 2 saat sonraya brualar rezerve

8. Nah burası da Mert abime rezerve

Sayfa 734/2404 İlkİlk ... 23463468472473273373473573674478483412341734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •