Sayfa 291/1012 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 2,321 - 2,328 arası.

Konu: Viop LV

1. Bizde bu kadar yabancı para kıtlığı varken reis ey İsrail diyemez. Kara şimşek kapı kapı dolaşıp para arıyor. Ayrıca Filistin halkının geliri petrolü olan Arap devletlerinden gelen yardımlardi onlar da takip altına girecek eğer yakalanırsa Araplar Avrupa ve ABD ülkelerinde ki varlıklarına teröre destek diye el bile koyarlar. Bu tehlikeye göze alamazlar

HAMAS piyonuyla, ÇİN usta bir oyuna girişmiş gözüküyor..

Peki, burada FİLİSTİN kazançlı çıkabilir mi?
    Olabilir..

HAMAS'ın istediği de, Gazze nin İsrail tarafından yoğun bombalanması ve ARAp
    Dünyası ile İsrail'in arasının açılmasını, vekalet aldığı ÇİN adına sağlamak..

Eh, bu işte oluyor, olmakta..

Richard Medhurt'un dile getirdiği böyle bir şey..

HAMAS'IN, milliyetine bakmadan yaptığı son katliamlar nasıl görülecek? Hamas, 12 taylandlı vatandaşı da katletmiş, yanlışlıkla?
    İslamiyet yaptıkları bu vahşete olur verir mi??

(Dinin güzellikleri görülerek Müslüman olmuşlardan bahsediliyor,.. O güzellikleri yansıtan Müslüman aramızda, dünyada var mı acaba?)

3. Ben İsrail devletinin yerine koyuyorum kendimi benim başıma gelse orada taş üstünde taş bırakmam. PKK YPG bizde binlerce masum insanı katletti bak neler yapıyoruz öyle bakmak lazım. Hamas her şeyi poh etti. Kime hizmet ettiği de çok açık İsrail'e hizmet ediyor

4.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    İki cümle de ben yazayım

1-- FALİH RIFKI nın ZEYTİNDAĞI nı okuyun çocuklarınıza okutun.
    savaşın içinde Cemal paşanın yanında yaşanılan ihanetleri unutmayın.
    İhanetin yalnızca ******** kabile liderleri ve satılık ingiliz ajanlarından değil,
    tüm coğrafyadan geldiğini öğrenin.

Ve yine öğrenin ki Lübnan da VE Filistin de VE Kudus te Türk ordusuna saldıranlar
    aynı tarihlerdeki Çanakkale savaşında Türkler le omuz omuza savaşmakla onurlandırılmaya çalışılmaktadır.

yani yerseniz Kudüste OSMANLI ordusuna saldıranların kardeşleri aynı tarihlerde
    Çanakkalede TÜRK askerleriyle omuz omuza savaşmaktadır.

Türlü laf salatalarıyla yok sayılmaya uğraşılan arap ihanetlerini öğretin.

2-- FKÖ tek bir örgüt değildir.
    Yaser Arafat teorik olarak FKÖ nün lideriydi ama pratikte yalnızca en büyük grup olan E-FETİH lideriydi
    Zaten FKÖ adına yaptığı ciddi açıklamaların bir çoğu
    Filistin halk kurtuluş cephesi (idi galiba) başta olmak üzere sabote edilmiştir.

SON NOT Yüzyıl önceki ********lerin hırsını hıncını ve intikamını
    bugünkü acı çeken mağdur gazzelilerden çıkarmaya kalkışmakta onursuzluktur.
    Gazze yıkılıyor diye de sevinmeyin, üzülün,hatta kahrolun üzüntüden

AMA BİLİN Kİ KATRANI KAYNATSAN OLMAZ ŞEKER
    Nefis bir yazı.

Hem katlolan gençlere, hem hayatını kaybeden filistinli çocuklara ve kulakları dibinde bombalar patlamasına kahroldum.

Ama Ne israil devletini, ne Haması, ne de FKÖ desteklerim. Ben Türk'üm, Türk'e dost olanı desteklerim.

Türkiye inanılmaz bir nüfus kaybı yaşıyor. Türkiye demografik bir felaket yaşıyor. Türkiye böyle giderse 1 nesil sonra filistinlilerden beter duruma düşer. Türk kadını çocuk yapmıyor, Türk erkeği babalık yapmıyor. Bu rezil bir durumdur. Bu her türlü savaştan beter bir felakettir. Emekliye ona buna değil, evlenmek isteyen Türk çocuklarına desteklerin akıtılması ve Türk neslinin çoğalması gerekiyor yoksa ortada Türkiye diye bir şey kalmaz 1 nesil sonra. Ülkeyi yönetenler en az 3 çocuk dedi ama arkası gelmedi, yetmez, devletin bütün gücüyle bu konuda teşviklere ağırlık vermesi ve hatta caydırıcı (vergi vs..) yöntemleri de uygulamaya alması gerekmektedir. Bekarlar fazla vergi versin vs..

5.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Gelecekte dünyamızı yeniden şekillendirecek olan Dinler değil,Irklar olacaktır.

Ne mutlu Türküm diyene.
     Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Biz çocukken sağ omzumda iyiliklerimizi yazan melekler,sol omuzumuzda yaptığımız kötülükleri yazan melekler vardır,günah ve sevaplarımızı kaydederler derlerdi,hep düşünürdüm Allahın bu kadar meleklerimi var milyarlarca insanı takip ediyorlar diye.

Günümüzde teknoloji çok gelişti, her yerde kamera sistemleri ile kayıt altındayız,Çin de uygulanmaya başlanan dijital not sistemi tüm dünyada kullanılmaya başladığında artık dinler ve peygamberler devri kapanacak herkes deist olacak,sanıyorum.

Omuzlarımızdaki meleklerin yerini(iç kontrol sistemimizi)dijital sistemler alacak.(bence)
    Tövbe,tövbe ,ben göremem ama böyle....
    Yeni dijital dünya düzenine hazır olmalıyız,bu savaşlar bu yeni dünya düzeni için yapılmakta.(bence)
    Dininizi değiştirebilirsiniz ama ırkınızı değiştiremezsiniz.
    ''Türk olmak zordur, çünkü dünya ile savaşırsın.

6. Yaser Arafat müslüman değildi ki. FKÖ lideri iken.

hamasın irana teşekkür etmesi.

bu bir tezgah

bizdeki bazı siyasal islamcılar show derdinde başka bişey değil.

8. sivil katliamlar olmasın. ama israil devletinin yaptığı elektrik su vs tam abluka kesinlikle kabul edilemez dünya buna tepki göstermeli.

Sayfa 291/1012 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •