$100 in 1946 is equivalent in purchasing power to about $1,574.49 today, an increase of $1,474.49 over 77 years. The dollar had an average inflation rate of 3.64% per year between 1946 and today, producing a cumulative price increase of 1,474.49%.
This means that today's prices are 15.74 times as high as average prices since 1946, according to the Bureau of Labor Statistics consumer price index. A dollar today only buys 6.351% of what it could buy back then.
The inflation rate in 1946 was 8.33%. The current inflation rate compared to last year is now 3.67%. If this number holds, $100 today will be equivalent in buying power to $103.67 next year. The current inflation rate page gives more detail on the latest inflation rates.
Son düzenleme : pisyedili01; 09-10-2023 saat: 22:38.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Biz çocukken sağ omzumda iyiliklerimizi yazan melekler,sol omuzumuzda yaptığımız kötülükleri yazan melekler vardır,günah ve sevaplarımızı kaydederler derlerdi,hep düşünürdüm Allahın bu kadar meleklerimi var milyarlarca insanı takip ediyorlar diye.
Günümüzde teknoloji çok gelişti, her yerde kamera sistemleri ile kayıt altındayız,Çin de uygulanmaya başlanan dijital not sistemi tüm dünyada kullanılmaya başladığında artık dinler ve peygamberler devri kapanacak herkes deist olacak,sanıyorum.
Omuzlarımızdaki meleklerin yerini(iç kontrol sistemimizi)dijital sistemler alacak.(bence)
Tövbe,tövbe ,ben göremem ama böyle....
Yeni dijital dünya düzenine hazır olmalıyız,bu savaşlar bu yeni dünya düzeni için yapılmakta.(bence)
Yeni Orta Doğu yolu projesinin sabote edildiği yazılıyor.
Netanyahu bu proje ile övünüyordu, geçenlerde BM'de..
Bu plan için önemli olan SUUD_İSRAİL normalleşmesiydi..
Gazze nin bombalandığını gören Arap Dünyası, suud-İsrail normalleşmesini kaldıramaz..Bu iş yattı,
Bilmediğimiz başka hesaplar var, - uzun vadeli- Din örtüsü altında gizlenen...!!
HAMAS'a
Destek verenler arasında Yeni İpek Yolu Mimarı, ÇİNin de olduğunu duyarsak şaşırmamalı..
Bu projenin- şimdilik- ortadan kalkması, BIDEN-NETANYAHU ikilisine ağır darbe..
https://www.youtube.com/watch?v=h-d6_lqaxbA
Çin den şaşırtıcı Hamas a destek açıklaması
Gözden kaçırdığımız usta, ÇİN...Originally Posted by suh[/url
Biz de burada Filistinli dindaşlarımız davası,
kavgası yapıyoruz...
Yer İmleri