Originally Posted by mustaf2231 Çok güzel şortçu topluyor. Çok güzel şortçu topluyor. Aynen devam.
Originally Posted by şahit doğru senün bünyen o kada zekayu kaldırmayanbülür. asdasds. Birazdan b..ka saracak Bu gün pide varmi onu de hele
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Originally Posted by şahit doğru senün bünyen o kada zekayu kaldırmayanbülür. asdasds. Ya bırak kanki bu zerhoş ateyisi bunun işi tamam pambigi ve imamı ayarladım pambigi tıkacağı yeri de tarif ettim
Originally Posted by Ayasofya 2005 Ya bırak kanki bu zerhoş ateyisi bunun işi tamam pambigi ve imamı ayarladım pambigi tıkacağı yeri de tarif ettim utandı sana söylmeye, ayafısfısa süle, garanfil taktırsın didi. asdasds.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by işçi74 Birazdan b..ka saracak Bu gün pide varmi onu de hele binço rallisi yapmayacaksa daha ne zaman yapacak? hem yılsonu rallüsü var. birleşip voltranı oluşturmasını beklerim ben. naçizane
Originally Posted by şahit binço rallisi yapmayacaksa daha ne zaman yapacak? hem yılsonu rallüsü var. birleşip voltranı oluşturmasını beklerim ben. naçizane Sule voltrana akşamları donu indirmesin
Originally Posted by şahit utandı sana söylmeye, ayafısfısa süle, garanfil taktırsın didi. asdasds. külliyen yalan.. gaza gelme ayfos.
Originally Posted by *Bozkurt Herifler düşmüyen borsa yapmışlar, düşse bile ertesiki gün geri alıyor. way arkadaş müzmin vobcu olarak fakir geldik fasfakir gidicez 8950 den bi dene şort cetonu salladım langırt köy sandığına dayucuğum güzel yerden salladın....bereketli olsun.....
Forum Rules
Yer İmleri