Sayfa 306/1012 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406806 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 2,441 - 2,448 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Yarin arap birligi diye bir birlik toplanacakmis.
    İsrail e kınama çıkar. Başka da bir şey yapamazlar..
    İsrail çizilen karizmasını geri getiremez ama gene zulüm yapıp biraz törpüleme derdinde..O da iç siyaset...Yoksa dertleri rehineleri bile değil. Zaten umursamadıklarını da üstü kapalı açıkladılar..

Yoksa karadan oraya girerlerse çokkkkkkk zor işleri...Havadan bomba atmaya benzemez..
    Karşıdaki adam yıllardır elinde taş ile senin silahının üzerine yürümeye alışkın. Senin askerin o dar sokakta kafasını çıkaramaz.... Psikoloji başka bir şey...

Bu işte bence haftaya artık önemini yitirecek...Altının bile fiyatlamadığı savaşı ben mi fiyatlayacağım. Herkes sadece karizma peşinde..

Biz gene borsamızda Mehmet abi görüşme yapacak, Koç un bilanço gelecek, enflasyon artacak vs vs klasik kısır döngümüze döneriz..
    Pala keyfine göre alır verir bizde izleriz.

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Kchol günlükte yükselen kanal direncini 1 haftadır kıramıyor. Gene satışa başladılar..160 üstüne atması lazım.
    Yabancı ordinosu gelmeden biraz zor gibi...
    bende ona bakıyorum sabahtan beri günün gapi bir tek o kapattı , buradan yukarı mı alır yoksa bu koç keyifsiz olduğunda genellikle endekste takip eder bakalım hangisini uygulayacak sistem.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3. BOMBALAMIŞ YİNE...

Fatih Altayli
    @fatihaltayli

Fenerbahçe ve Galatasaray ortak bir tutum alıp TFF nin Süper Kupa finalini Suudi Arabistan da oynatma saçmalığını kabul etmemelidir.

Alsınlar kupalarını ne yaparlarsa yapsınlar. Ne Fenerbahçe nin ne Galatasaray ın böyle kupaya ihtiyacı var.

Çok istiyorlarsa Başakşehire versinler kupayı
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Dün gece izlediğim TV programları uzman görüşleri oranın kolay kolay bitmeyeceği üçüncü dördüncü ülkelere sıçrama ihtimali var. ABD orada Bozdağ ve taraf olaraktan bulunuyor istekli değil savaşa bizzat dahil olmaya. İsrail kolay kolay gevşetmez ablukayı Filistin'in yok olma durumu var. Bu ihtimal varsa Hamas militanları ABD Avrupa ve biz mısır dahil bir çok ülkede bombalı eylem yapabilir diye düşünüyorum. Çok ucu açık bir durum ama neticede daha başka ülkelere sıçrama durumu da masada

5. netanyahu sınırlar değişecek filan diyordu.
    yeni bir açık hapishane inşa edebilir veya biryerleri işgal edebilir.
    veya ilk fırsatta uygulayacakları pilanları oluşturabilir.
    netanyahu hükümetteki en güvercin kişi.
    eğer hükümet değişmezse, filistinlilerin işi hayli zor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bende ona bakıyorum sabahtan beri günün gapi bir tek o kapattı , buradan yukarı mı alır yoksa bu koç keyifsiz olduğunda genellikle endekste takip eder bakalım hangisini uygulayacak sistem.
    Adamlar endeksi de , koç u da dirençte sınırda tutuyor...
    Para ile grafik çiziyor gene
    Koç u yukarı almazsa ben genelde temkinli olurum..

kaç gündür CASA yazdık.. bakan olmadı dimi

8. Bu araplardan gelecek denen 50.milyar dolar gerçekten de hikaye oldu.
    Mehmet abi bu şekilde yaparsa güveni zedeler...Nebati tadına gider süreç

Sayfa 306/1012 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •