Kuvvetle muhtemel eyt karşıtlarını biraz neşelendirmek için yapılmış bir tercih. Bundan sonraki ikramiyelerde ve maaş artışlarında da bu ayrım uygulanacak mı merak içerisindeyim.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kuvvetle muhtemel eyt karşıtlarını biraz neşelendirmek için yapılmış bir tercih. Bundan sonraki ikramiyelerde ve maaş artışlarında da bu ayrım uygulanacak mı merak içerisindeyim.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun üstadım... Bende dilekçe verdim ama ocağı bekle dedi krum.. Kamu kurmunun kendisi yapıyor muş işlemleri.. Kıdem tazminatında farklılık olacak dediler.. elimde dilekçe bekliyorum... Ama yinede psikolojik olarak rahatladım.. son 2-3 senedir mobbing yedik hep..
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Sana da hayırlı olsun. Sen aktif çalışıyorsun tabii ki ocağı bekle. Hem maaş artışı vs için de ocağı baklemek daha avantajlı.
Ben de bir an önce emekli olayım modundayım..maaş %10 düşük olsa da beklemeyeceğim dedim. benimkisi biraz da psikolojik rahatlama.
Gerçi benim sürekli tavandan yattığı için maaş da fena sayılmaz, market masrafını karşılar...zaten bu saatten sonra ev-araba alacak halimiz yok..onları zamanında aldık çok şükür.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Kesinlikle haklısınız.
Vatandaş, son 5.000 TL meselesinde bile hak sahibini eleştiriyor:
-"Sistemi göçertiyor, çökertiyor, bütçeye yük oluyor" diye...
Oysa ki, az maaş alana çok zam ver, taban maaşa %500 yap, kalan %25 vb. garabet uygulamalarla, devlet alenen...:
-"Becerebiliyorsan bana prim mirim ödeme, hele tavandan falan sakın ödeme... Salak mısın sen?" diyor.
Çook değişik zamanlar yaşıyoruz. Sonumuz hayırlı olsun.
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Emeklilik başvurusunun kiminde 1 ayda sonuçlanması, kiminde aylarca sürmesi ilginç..
Hemde bu teknoloji devrinde,bilgiye ulaşmak birkaç saniye iken...
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Yer İmleri