Sayfa 486/1012 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586986 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 3,881 - 3,888 arası.

Konu: Viop LV

1. washington post haberine göre, blinken suud veliahtı selman tarafından saatlerce bekletilmiş, sonra bi toplantı başlamış ama mbs katılmamış.. anca ertesi sabah görüşmüş blinkenle

tarzanın suud sarayı üzerinde hiç bi etkisi kalmamış gibi görünüyor, daha evvel seçim zamanı yusuf bidon ayağına kadar gitmiş -üretimi arttırın da, benzin fiyatı düşsün biraz seçim için lazım" demişti.. selman bakarız dedi, bi kaç hafta sonra tam tersine yeni üretim kısıntısı açıklamıştı.. en son brics üye oldu.. yakında bunların dolarlarına el koyar bu yağmacı amerikalılar

2.  Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    Sele biseyde var adam alıyor dayı kime ne o fiyat biçiyor bu mal 2000 eder diyir alıyor niye alliyon diyemezsin eee teknik analiz bunun neresinde binyerinde de deyil.

Nasi yaşayanlar içinde derin hissediyor
    Tatava...

bugün fiyat kazancı 700 ü geçen kaat var.

adam param var geleceği satın alıyorum diyor ve şirketin 1000 yıl sonrasını fiyatlıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Tatava...

adam param var geleceği satın alıyorum diyor ve şirketin 1000 yıl sonrasını fiyatlıyor.
    Ne yapsınlar geçmişte hayır yok, belki gelecek bizim olur diyorlar.

Yahudiler'in en ileri gelen hahamları Mesih'in çıkmak üzere olduğunu bildirmiş. Yecüc ve Mecüc'ün de çıkmak üzere olduğunu söylemişler...
    Önde gelen Hahamlar Mesih'in gelişine alametlerinden biri olarak İsrail'de seçim olmayacağına, bunun yerine savaş çıkacağına, seçim olsa da önceki seçimler gibi hiçbir hükümet çıkmayacağına inanyorlarmış....

Uzun yıllar önce Yahudiler'in çok saygı duyduğu, bilge olarak gördükleri bir haham Netenyahu'nun Mesih çağı başlamadan önce İsrail'in son başbakanı olacağını öngörmüş. İsrail'deki ultra Ortodoks Yahudiler'in büyük bir kısmı buna inanıyorlarmış...

29 Eylül 2022 tarhli haber;
    https://www.israeltoday.co.il/read/i...-with-messiah/

....

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi de BM'deki konuşmasında , dünyanın bir kurtarıcı beklediğini ve bu kişinin şu an hayatta olduğunu savunmuş....
    https://www.ntv.com.tr/dunya/iran-cu...2Uqufdyl8nO7rg

.......

5.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Tatava...

Nas modeli sonrası çıktı bu bele bise yoktu niye cinki egitim verildi para diye bişey yok.

Herkes ne bulursa alıyor ve nasi yaşayanlar bir ne bulursa almaya devam edicik emmi

2 aydır araba fiyatlsrina zam gelmiyor reel olarak nas modeli zararda şuan. Emme aradaki fark kapanabilir bir umut diyin nas midelini almaya devam edenler de var

Kim neyi niye aldığını bilmiyor nas modelinin özeti. Nasılsa artar epik.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Belki uzun süre göremeyenbilür o fiyatı, gundwane abi tosladı bize
    fena tosladı hemde...

sasacılara tosladı %50 düşürdü...

hektscılara tosladı %40 düşürdü...

bakalım size nasıl bir tarife uygulayacak...

bizim salak robotta bana toslatacaktı sabah kaçtım...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Petkim in geçen haftaki toplu takasına bakın.
    Kim malı çıkmış , kimler almış..
    Hala aynı fikirdeyim. Orta vade güvenip bulaşmam..

Sayfa 486/1012 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •