Sayfa 256/419 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356 ... SonSon
Arama sonucu : 3345 madde; 2,041 - 2,048 arası.

Konu: KONYA - Konya Çimento

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,396
     Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    maalt marshl çmbtn fmzıp kaç yıldır bedelsiz bekliyor ve hepsi de tavan ya da tavan yakın bir bu egeen ile konyanın kıçı tutmuyor
    komedinin kralı oynanıyor konya ve egeende!
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2. Bfren'le birlikte taban olacak neredeyse

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,396
     Alıntı Originally Posted by ironarm Yazıyı Oku
    Bfren'le birlikte taban olacak neredeyse
    kap atmalı obrukları mı düştü ne yaptı?bfrenden çıkıp da konya egeen gelirim diyenler yanlışlıkla tab gıda arzından 100 lot alacağını mı sanıyor?Biizm millet de acayip!
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4.  Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    Hocam bunun sogutmalariji biliriz geçmişten. Donupta kalabiliriz.
    Gerçi bu sefer eşik asıldı gibi, mali topladi namizziz, çok majör bisey olmazsa seninle aynı fikirdeyim.
    Bi yüzde 5/6 daha geri gelmesi üzmez beni ama sonrası dondurur haklısınız..Artık eski günlerde ki konya olmadığını göstermesi lazım, bakalım izlemedeyiz..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,396
     Alıntı Originally Posted by Tigler Yazıyı Oku
    Bi yüzde 5/6 daha geri gelmesi üzmez beni ama sonrası dondurur haklısınız..Artık eski günlerde ki konya olmadığını göstermesi lazım, bakalım izlemedeyiz..
    gelme gerekçesi nedir?

6.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    gelme gerekçesi nedir?
    Kendi çizmiş olduğum grafikte fibo 1618 i (6873 civarı) destek olarak test etmesi ve saatlik RSİ lerin şişmiş olmasından kaynaklı bir düzeltme bekliyordum bu hafta için Sn.Filozof

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,396
     Alıntı Originally Posted by Tigler Yazıyı Oku
    Kendi çizmiş olduğum grafikte fibo 1618 i (6873 civarı) destek olarak test etmesi ve saatlik RSİ lerin şişmiş olmasından kaynaklı bir düzeltme bekliyordum bu hafta için Sn.Filozof
    emeğinize sağlık sevgili Tigler.Ben de artık iyi mal topladılar bahane ile diye düşünüyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    kap atmalı obrukları mı düştü ne yaptı?bfrenden çıkıp da konya egeen gelirim diyenler yanlışlıkla tab gıda arzından 100 lot alacağını mı sanıyor?Biizm millet de acayip!
    Bfrenden öyle hemen çıkılmaz daha bunun başvurusu spk onayı vs. var 2-3 ayı bulur spk onayı geldiğinde hisse 20K bile gidebilir. Sn. Filozof Hocam.

Sayfa 256/419 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •