Sayfa 563/1012 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613663 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 4,497 - 4,504 arası.

Konu: Viop LV

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yeahhh söyle kaptan.
    gökhan uskuay @guskuay .. allbatros portföyden ayrılmıştı... sonrasında sesi çıkmaz oldu... bir şey yazmış mı ? yeni bir kurumda mı ? o konuda geniş bir tarama yaparsan makbul kuruyemiş geçer. ( gömme reklam, ürün yerleştirme)
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    bir bilmecem var traderlar

haydin sor sor

sen alınca düşen , satınca çıkan şeye ne denir ?

petkim petkim petkim
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    gökhan uskuay @guskuay .. allbatros portföyden ayrılmıştı... sonrasında sesi çıkmaz oldu... bir şey yazmış mı ? yeni bir kurumda mı ? o konuda geniş bir tarama yaparsan makbul kuruyemiş geçer. ( gömme reklam, ürün yerleştirme)
    hocam onun profil manav reyonu gibi..

haberleri retweet yapıp duruyor .. öyle son 20 yazısına falan baktım kendi yazısı portöfyü falan yok sağdan soldan haberlere yorum yazmış.

tema vakfı spor yazıları vs vs vs..

ağustosta böyle bir analizi var sadece

https://twitter.com/guskuay/status/1...120648/photo/1

porföy kelimesini taradım

arif falan demiş :he.

https://twitter.com/guskuay/status/1...107607/photo/1

kısaca borsa dışında her şey var.. profilde.

bugün 8300 ü yakar
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil şahsi görüşlerimdir...
    twitter: @harputlu00023

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    hocam onun profil manav reyonu gibi..

haberleri retweet yapıp duruyor .. öyle son 20 yazısına falan baktım kendi yazısı portöfyü falan yok sağdan soldan haberlere yorum yazmış.

tema vakfı spor yazıları vs vs vs..

ok sağol... yani @guskuay olarak aratınca da , kendi profili hariciyesinde, şu kuruma geçti falan diye başkaları bi şey yazmıyor yani

6. Robotu çok fena ütücü, o tahtadan hiç kar edemedim, alttan satıp üstten aldım, üsten aldım alttan sattım hep robot kazandı.
    Artık denüşük takılıyorum, alıyormuş gibin yapıp satıyorum robot apışıp kalıyor

7. Sanırım bu dünyanın sonunu ortadoğu bataklığı getirecek... Buradaki kafa yapısından herşey beklenir.

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    ok sağol... yani @guskuay olarak aratınca da , kendi profili hariciyesinde, şu kuruma geçti falan diye başkaları bi şey yazmıyor yani
    yazımı güncelledim..üste tekrar bak

profilde yazssa yazar zaten profilini görebiliyorsundur.. sadece yazılarını göremezsin üye değilsen ama profil görünür profilde de öyle bisey yok.

Sayfa 563/1012 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •