Sayfa 580/1012 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Arsa parasını ezdiysen geliyorum zopaylan
    Ben saa bişii diyim mi ayasofya abi, senin dediğin oldu artık mal çocuğa miras kalır, hiç tepki bile olmadı. Bu düşüş daha devam eder gibi duruyor, sen zahmet etme herif şemsiyeyi sağlam monteledi

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Ben 500 bekliyorum ama Hsbc 250 demiş...
    Bana az geldi..
    Borsadaki büyük paranın mevduata kayacağını ben sanmıyorum. Burada hisseleri zaten öldürmeye başladı...Toplayıp yukarı alınca yıllık %45 mevduattan çok fazlasını alırlar...
    ekonomi yönetimi kkm den kurtulmak istiyor. faizi agresif artırıp tl'yi cazip hale getirmek bu işin en kolay yolu. bir zaman da böyle gideriz.

bu arada illa ki başka kanallardan da mevduat havuzuna giden olur. çok fazla giden olur diyemem ama mutlaka etkisi olur.

3. neyse surda 6600 e n kaldi yüzde 15 düşeriz en fazla

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...46#post6593646

Reverse long için eylül dibi yani bu vadenin dibi olan 8290.25 bekliyordum ,şimdilik olmadı ..şort devam.
    Gene öptürmedi ya ..ne diyim bi 900 point daha basacaktın palacimmm ..illa beni mahcup etmek istiyorsun ..

Eehh ,öyle olsun
    Hayat hoş gerisi boş

5. Gedik trader kullanan var mı coj ağırdı bugün mstriksten de kolum ağrıyor yapamıyorum yavaş kalıyor bu şekilde

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    enflasiyonist falan dinlemediler kanki..

üyle bitişink söylemicen, ondan anlamamışlardır seni.
    bilanço almaya başladın mı?
    yoksa masa altında saklanmaya devam mı?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben saa bişii diyim mi ayasofya abi, senin dediğin oldu artık mal çocuğa miras kalır, hiç tepki bile olmadı. Bu düşüş daha devam eder gibi duruyor, sen zahmet etme herif şemsiyeyi sağlam monteledi
    Nasıl oluyor bende bilemiyorum ama bal mi nasip mi bugün %1 den yukarı oldu portföy biraz büyük olduğu için aslında ana paraya göre %2,5 sayılır tek sıkıntı iki gündür hacim yüksek oluyor beni rahatız etti

8. Dalga sayımı da değişti ya ..dün 5 in C si ni düşünürken bugün 3 ün 1 i oldu

Dolayısıyla ..düşerken hep düşük -yükselirken hep yüksek

Radara 814 girdi şimdi ..şort devam

memedabi yi de bir kere daha saygıyla selamlıyorum
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 580/1012 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz