Sayfa 54/281 İlkİlk ... 444525354555664104154 ... SonSon
Arama sonucu : 2244 madde; 425 - 432 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1. Düşüş fazla oldu ve artık bilanço ile 100 üzerine yolculuk başlasın ...!
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

2. 12 kalkınma planında da sağlık ve sağlık turizmi başat sektör, artık devlet tüm desteklerini açıkladı, artık sıra TNZTP de, atılımlar ve güzel bir bilanço ile inşallah 100 leri yakında deviririz.
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

3. Bugun bi yakınımı özel hastene acile götürdüm 900 lira SGK emeklisi olduğu halde 900 lira muayene ücreti ödedi...
    Bir kafa tomografisi bir muayene 3450 TL ödedi.
    Özel hastaneler darphane olmuş...!
    Néy Nâmé...!

4. pahalı kağıt. 2024 te bakarız tekrar.

5. Bilanço yaklaşıyor!.....

Tik tak....!
    Tik tak....!
    Néy Nâmé...!

6. Sadece Devletin sağlık sektörüne 2024 yılında harcayacağı para 1 trilyon 650 milyon lira olmuş, vatandaşın da harcamaları ile en büyük pazar!

Türkiye 2024 yılı bütçesini hangi kalemlere harcamayı öngörüyor?

Cevdet Yılmaz’ın açıkladığı bütçe kanunu teklifi detaylarına bakıldığında; Türkiye’nin 2024 yılında savunma ve güvenlik alanında 1 trilyon 133 milyar 500 milyon lira harcama yapması öngörüldü. Eğitim için 1 trilyon 615 milyar lira, sağlık için 1 trilyon 650 milyon lira ve sosyal yardımlar için 497 milyar lira bütçe ayrıldı. Tarım sektörüne ise sadece 384 milyar lira ödenek planlandı.

2024 yılında personel giderleri için toplam 2 trilyon 865,9 milyar lira, mal ve hizmet alım giderleri içinse 669,8 milyar lira öngörüldü.

Bütçe giderleri dağılımında 1 trilyon 254 milyar lira ise “faiz†kalemi için hesaplandı.

Teklifteki bu verilere göre, Türkiye’nin ülke savunması amacıyla 2024 yılında harcayacağı tutardan biraz daha fazla faiz harcaması yapacak olması dikkat çekti.

https://www.voaturkce.com/a/turkiye-...r/7316456.html
    Néy Nâmé...!

7. Endeksin bu düşüşünde iyi durduğumuzu düşünüyorum. İnşallah güzel bir bilanço ile birlikte yola devam ederiz.

Sayfa 54/281 İlkİlk ... 444525354555664104154 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •