Sayfa 610/1001 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 4,873 - 4,880 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    oha Turkiyede 40 amerikan ussu varmis

sok oldum

swedish characters
    Yeni çıkan dezenformasyon yasasına göre suç işliyorsunuz. Bilmeden araştırmadan her şeyi haber diye paylaşmayın. Bu harita 1980 lere ait. Şu anda karadenizde 1 üssü bile yok. Hatta tüm ülkede Nato üssü olarak 10 taneyi geçmez. Halk nato demez ABD der. Artık adamlar yerdeki istihbarat üslerine masraf yapmıyor. Uzaydan çok daha iyisini ucuza hallediyorlar.

Sonuç, burası da muz cumhuriyeti değil. ABD de okumuş diploma almış herkes kutsanıyor, oysa yerli ve vatansever çok sayıda eğitimli insanımız var. Su uyur TÜRK uyumaz. ( şüpheli bir söylem ).

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bu ülkenin vatandaşı, İsrail’i protesto edeceğim diye, ayarı tutturamayıp kendi askerine, kendi polisine çok isteyerek ve bilinçli olmasa bile saldırır, ona zarar verir hale geldi.

Bunu yapan güruha sormak gerekir; “Mehmetçik Gazze’ye” derken “Mehmetçik”, sizi frenlemeye çalışırken düşman askeri mi?

Gazze konusunun içeride yarattığı ve birileri tarafından ha bire körüklenen bu olumsuz etki giderek başka başka sorunlar yaşamamıza yol açacağa benziyor. Birileri Gazze’de olan bitene adeta mal bulmuş mağribi gibi sarıldı.

Kalabalık toplanmış İsrail'i protesto ediyor, birileri de bunu fırsat bilip kalabalığa "hilafet” çağrısı yaptırıyor.

Ne ilgisi var?

İsrail'le hilafetin, Filistin'le hilafetin ne ilgisi var?

Daha önemlisi 100’üncü yılını kutlamamıza on gün kalan Türkiye Cumhuriyeti ile hilafetin ne ilgisi var?

O tezahüratı yapanların kaçı hilafetin ne olduğunu biliyor acaba?

Zaten esas sorun da bu ya! Birileri oralarda toplumu yönlendiriyor. Hem de çok fena yönlendiriyor.

Dün de yazdım; öyle bir hale geldik ki şu son yaşananlar konusunda taraf olmamak neredeyse suç sayılacak. Tabii ki ne tarafta olacağın da belli, onu da onlar tayin ediyor.

“Ben insanlığın tarafındanım, zulme uğrayanın yanında ve haksızlık yapanın karşısındayım” demen de yetmiyor!

Hem zaten ortalık oturduğu yerden esip gürleyenlerle dolu.

Kof kabadayılık öyle kolay ki. Hele hele başkasının canıyla kabadayılık yapmak. Mehmetçik Gazze’ye gidecekmiş, gitmeliymiş! Olur, emriniz olur! Ne kadar kolay değil mi, başkasının canıyla birilerine meydan okumak!

https://www.ekonomim.com/kose-yazisi...ten-19-10-2023
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Deprem bahane, duble ödediğimiz mtv'lerin nereye gideceği belli olmuş...

İtibardan tasarruf olmaz! Saray’a 20 araç daha…
    Cumhurbaşkanlığı’nın alacağı araçlar için bütçe teklifinde vergi hariç 17 milyon 835 bin lira ödenek ayrıldı. Makam aracı olarak kullanılacak 5 araç için de vergiler hariç 1 milyon 149 bin lira bedel belirlendi.

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...-daha-7834777/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. zihinsel insanla gerçek insanın nasıl anlaşılabileceği üzerine düşünürsek "kalpazanlar" filmi belki yardımcı olabilir. adı üstünde sahte para basıyorlar ve bunu abd merkez bankasına aylarca inceletiyorlar sonuç: sahte para gerçek!

insanların israil-filistin olayında "halka masum insanlara üzülüyoruz, çocuklar ölüyor" gibi söylemleri zihinsel insan tarafından söylendiğinde kalpazanlar filmindeki "sahte parayı" anımsatıyor. yani gerçeğinden ayırmanız imkansız. peki gerçekten böyle hisseden insan bunu dile getirebilir mi? bana buda biraz imkansız gibi geliyor. çünkü yazmak bile zihinsel bir faaliyet.

5. Akşam Fox tv’yi izliyorum

Yurtdışı olsun hangisi olsa giderim diyorlar.

Kanada’ya bakıyorum, 25 yıldır orada olan kişiler buradan gidiyorum diyor.

///////

Birkaç ayrı ayrı yorum

6. # KKM ve katılma hesaplarında düşüş sürüyor 📌

📍 Kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki tutar düşüşü sürdü. # DolarTL

# BDDK) haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre kur korumalı TL mevduat ve katılma hesapları 3 trilyon 155,7 milyar TL'ye geriledi.

Peki dolar niye cok cikmiyor kkm azaliyorsa eger.

8.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Peki dolar niye cok cikmiyor kkm azaliyorsa eger.
    azalma dediği bu hızda gidip yeni katılım olmazsa 3 yıl sürer sıfırlanması..

Sayfa 610/1001 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •