Sayfa 637/1012 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 5,089 - 5,096 arası.

Konu: Viop LV

1. Bizim borsaya gelecek olursak parasal sıkılıştırma faiz politikası bizim şuan ki sanayi üretim vs hiç iyi olmaz. Borsada ki şirketlerinin çoğu bu şartlarda iyi bilanço açıklayamaz. En azından mevcut faize yakın temettü verecek kadar bilanço çoğunlukla gelmez. Bizdeki büyük para özellikle büyük hisselerde %40-50 fiyat değer artışına eşdeğer mevcut faizi tercih etmesi daha olasıdır. Mesela 135 den Tüpraş alan büyük para mevcut faiz ile 200 TL olsa mevcut faiz kadar parayı ancak kazanır. Ama bir sorun onların satacağı kadar para küçüklerde yok.

2. Habertürk deki uzmanların anlattığına göre İsrail geniş kapsamlı bir kara harekatı düzenlediğinde 10 binlerce kayıp verebilir. Bende bu açıdan bakarak İsrail'in dar bir kara harekatı düzenleyerek bir algı oluşturacak. Bana göre Arap ülkeleri kendilerinin yapamadığı direnci oradaki Hamas gibi örgütleri destekleyerek İsrail'e zarar vermeye çalışıyor.

Filistinliler hayatını kaybetti ve hastanede bir patlama yaşandı.

[emoji3502] Filistinlilerin yaşadığı şeyleri görmezden gelmeyiz.

- Joe Biden

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

İslamofobiyi yerle bir etmeliyiz.

- Joe Biden

Uyumadık, dinledik yaşlıyı.
    Dengeli bir konuşma,
    İsrail desteğine devam..
    Müslümanlara da ufak bir selam..

Garan, THY, Tupraş
    Üçlüsüne bakarım..
    Bugün..
    Alırsa, alır
    Satarsa satarız..

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bak benden sana kardeşçe bir tavsiye bu kadar sinirli olma hık diye gidersin hafzanallah.
    herşey olacağına varır kendi mezarını doldurur Boşver tavsiyeyi filan... vob un destek dirençlerinden ibaret değil piyasa ,gelişmeleri izlemek doğru değerlendirmek bunun içinde araştırmak okumak izlemek dinlemek lazım ..gelişim böyle birşey

Denizbank ın Büyükdere Şube Müdürü Seçil Erzan hakkındaki BDDK raporundan

Soruşturma kapsamında
    Erzan tarafından oluşturulan sahte fona en fazla parayı ise Arda Turan yatırmış.
    Turan, Erzan a farklı periyotlarda 13.9 milyon dolar verirken 6.4 milyon dolarını ise geri alabilmiş.
    Turan savcılık ifadesinde ise bu para trafiğini özetle şöyle anlatıyor:

Seçil Erzanı uzun yıllardır tanıyorum. 8-10 ay önce arayarak mevduat getirmemi istedi.
    Denizbank bünyesinde kurulmuş Hakan Ateşe ait bir fondan bahsetti.
    Yüksek kazanç vaat etti ve bu fona yatırması için kendisine elden 3 milyon doları şubenin yanındaki pastanede verdim.
    1 ay sonra fon kazancı adı altında bana 1 milyon dolar geri ödeme yapıldı.
    Sonra arkadaşımdan 4 milyon dolar borç alıp, Eyüp Sultandaki arazimi de satarak 4 milyon dolar daha nakit parayı elden verdim. Ardından bankadan 33 milyon lira kredi çekerek Erzana verdim.
    Toplamda 13.9 milyon dolar elden verdim ve 6.4 milyon dolar da geri ödendi.

Ne enayiler var bu dünyada.
    Borç alıp bir de kredi çekmiş.

Sayfa 637/1012 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •