Sayfa 65/736 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
Arama sonucu : 5882 madde; 513 - 520 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    https://invst.ly/11ubgn
    Muhterem altına bulaşma demek yani nasıl bir tavsiyedir anlamak mümkün değil. Bak oraya GRAM altının haftalık grafiğini bıraktım. Anliyorsan bir bak istersen MACD ve STOCH RSI ne anlatıyor.
    Ben altın fonu demek istedim.

Bu arada bahsettiğiniz terimleri ciddi kuruluşların hiçbiri kullanmıyor. Bunun nedenini uzun uzadıya burada anlatmam. Kimse okumaz

2.  Alıntı Originally Posted by Icarus88 Yazıyı Oku
    Ben altın fonu demek istedim.

Bu arada bahsettiğiniz terimleri ciddi kuruluşların hiçbiri kullanmıyor. Bunun nedenini uzun uzadıya burada anlatmam. Kimse okumaz
    Ha altın fonu ha altın ne fark eder ki. Hazirandaki o artışta ne kazandırmış bir bakın. Belki günlük farklar olabiliyor ama son geldiği noktada kazançlar aynı.

3. Valla ciddi kuruluşlar ne kullanır ne kullanmaz beni ilgilendirmez. Bakınız seçimden sonra MACD kestikten sonra fiyat nereye gitmiş. Ben piyasada 100 tl. bozdurma neden farkı vereyim uzun vadeli alıyorum ihtiyacım olduğu kadar bozuyorum fiyat farkı da ödemiyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Ha altın fonu ha altın ne fark eder ki. Hazirandaki o artışta ne kazandırmış bir bakın. Belki günlük farklar olabiliyor ama son geldiği noktada kazançlar aynı.
    Ne mi farkeder? Altın fonlarında altından başka şeyler de var. GtA fonunun yılbaşından itibarenki getirisi ne bak altının gerisinde. Çünkü içerisinde ppf kira sertifikası gibi ürünler var. Bir de bence yonetemiyorlar

5.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Valla ciddi kuruluşlar ne kullanır ne kullanmaz beni ilgilendirmez. Bakınız seçimden sonra MACD kestikten sonra fiyat nereye gitmiş. Ben piyasada 100 tl. bozdurma neden farkı vereyim uzun vadeli alıyorum ihtiyacım olduğu kadar bozuyorum fiyat farkı da ödemiyorum.
    Sen kullan MACD , RSI . Fincan kulp formasyonu bilmemne onları da kullan para senin paran.Astrolojide başarılar diliyorum

6.  Alıntı Originally Posted by Icarus88 Yazıyı Oku
    Ne mi farkeder? Altın fonlarında altından başka şeyler de var. GtA fonunun yılbaşından itibarenki getirisi ne bak altının gerisinde. Çünkü içerisinde ppf kira sertifikası gibi ürünler var. Bir de bence yonetemiyorlar
    Dostum ben pandemiden bu yana TTA takılıyorum çok da güzel kazançlar elde ettim. Kendime göre çok güzel kazançlar elde ettim. Doğrudur kıymetli madenler olarak tanımlanıyor içinde farklı şeyler de olabilir. Altının gramı yıla 1090 tl.den başlamış benim verdiğim grafikte 1780 olmuş.%63 artmış. GTA %61 TTA %64 getirmiş.

7. Sen muhtemelen kuyumcusun kardeşim tabii altın fonu işine gelmez!!!!!!!!!!

8. Altın fonları içnde GGK olumlu yönde ayrışıyor.
    Muhtemelen içinde hisse bulundurduğu için.

Bir de altın fonları içindeki kira sertifikaları da altına dayalı kira sertifikası, altın bazlı sertifikalar.

Sayfa 65/736 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •