Originally Posted by emregunes Adamlar Sasa yı tavan yaptı... Bu arada saatlik düşen kırılmış. Bakalım kapanışı üstünde mi yapacak. Ama tepki çıkışı bu şu an... İzlemek lazım. Bendeki çizgiler uyuyor heralde daha AL sinyalini yakmamış...
Originally Posted by *Bozkurt Petkm ile tedarik anlaşması yapılacakmış diye kulislerde konuşuluyor ama haber henüz teyitlenmedi, asparagas da olabilir, bilemeyiz Hımm .. Habere denk gelmedim. Tşkler.. Zaten tavan olması saçma başka türlü. Vardır bir haber.
Originally Posted by abicim Tebrikler abey... Ben 8.150 leri bekliyom şort için bakalım gelirse 1 jeton şort atıldı çuvala 8.135 ten 45 te de bekliyom
Originally Posted by rosense Bendeki çizgiler uyuyor heralde daha AL sinyalini yakmamış... 7750 üstünde biraz olumlu olacak ama tepki çıkışı bu. Yön kestirmek zor.
8.145 ve 8.155 te geldi 65 te son jeton bekler
Originally Posted by emregunes Hımm .. Habere denk gelmedim. Tşkler.. Zaten tavan olması saçma başka türlü. Vardır bir haber. Bizim piyasa da bi acaip, teknik önden gidiyor haber arkadan geliyor. Keşke petkm yerine sasa alaymışız, şansa tükürüm
Hamdım Piştim Yandım
NASIL İYİMİ BÖYLE BOĞACIKLARIM
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
longlar...flat.. buraların altına sarktıkça long eklerim yavaştan.. üstüne çıktıkça short.. yatay sürec devam eder
Forum Rules
Yer İmleri