Sayfa 751/1012 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 6,001 - 6,008 arası.

Konu: Viop LV

1. Elimde 10 lot halka arz var ciscibilak yatıyorum uykum var. Hiç canım istemiyor. Bu borsadan iyicene tiksindim. Benim borular tavan oldu diğeride ona gidiyor canım sıkıldı

iş yatırım yataş için 54 hedef vermiş. dikkate değer.

logo 103 demiş. makul.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Elimde 10 lot halka arz var ciscibilak yatıyorum uykum var. Hiç canım istemiyor. Bu borsadan iyicene tiksindim. Benim borular tavan oldu diğeride ona gidiyor canım sıkıldı
    Bugün paraları katlayamadıysan ondan canın sıkkındır. Sana moral vermek için ne yapabilirim, vur de vuralım kır de kıralım. istersen gara oğlanları yollayım o tarafa
    Hamdım Piştim Yandım

longları erken vermşiz..

8.400 üzeri shortlamaya başlarım..

5. https://twitter.com/TuckerCarlson/st...74971206500570

tucker carlson, douglas mcgregor ile röportaj yapmış, pentagondan emekli mcgregor gazze meselesinin büyümesi halnde kıyamet senaryosunun kaçınılmaz olduğunu söylüyor.. hizbullahın abd içinde bir sürü adamı olduğunu ve meksikada çok güçlü bi varlığı olduğunu söylüyor, amerika içinde terör estireceklerini, iranın askeri kapasitesi füzeleri hakkında hiç bir bilgilerinin olmadığını, irana saldırmaları halinde rusyanın mutlaka müdahil olacağını ve rusyanın askeri olarak üç sene öncesine göre çok daha güçlü olduğunu, sünni islam dünyasının de facto lideri olan türkiyenin de israilin karşısına çıkacağını, türk ordusunun anında suriye-israil sınırına ineceğini.. ve abd ordusunun asla 30 yıl önceki gibi bir askeri üstünlüğü olmadığı vs

tek şans olarak erdoğanın arabulucu olarak ortaya çıkması olduğunu söylüyor.. bence isveç-nato işini aradan çıkarmak bu arabuluculuk işiyle alakalı

isveçi seve seve seve geçireksiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    longları erken vermşiz..

8.400 üzeri shortlamaya başlarım..

Benim 1 dene lönk duruyor, maliyetime gelirse kapatırım, millet parayı katladı biz o kadar zopa yemişikki daha maliyete gelmedi
    Neyse ki aralık vade de tutuyorum
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim 1 dene lönk duruyor, maliyetime gelirse kapatırım, millet parayı katladı biz o kadar zopa yemişikki daha maliyete gelmedi
    Neyse ki aralık vade de tutuyorum
    koncoktor gereği yeni zirveler beklemiyorum dayu

ortam müsait değil gibi.

bilmem kaç milyarlık vurgun yapanlar sattı gitti eziyolar paraları yurtdışında.

Sayfa 751/1012 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •