Sayfa 39/477 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon
Arama sonucu : 3812 madde; 305 - 312 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

1. Borsa iki günde yüzde 7 çıkarken aldığını, 2.5 eksi endekse verdi sağ olsun. Çok yazık. Ne oluyor da böyle fiyatlama yaşanıyor anlamak mümkün değil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,902
    tarih düşelim
    Meclis grup toplantısında yapılan Hamas terör örgütü değildir İsrail terör örgütüdür açıklaması nedeniyle veya bahane edilerek satışlar hızlandı ve gerçek bir düşüş yaşandı. şu anda endeks 560 puan düşük % 7.01. Alark tabandan bir kademe üstte 104,3 TL ikinci devre kesimi yaşandı...

ülkemizde yatırım yapmak maalesef bu nedenle çok zor... kredili malım yok. hisse senedime güveniyorum bu fiyatlar elbet bir gün komedi olacak. ama ne olursa olsun satışlar genele yayılmak durumunda... asıl sebepler yukarıdaki mesajlarda da yazmıştım...
    para yok: olanı sünger gibi SP;K sürekli halka arzlara izin vererek emdirdi...
    yabancı yok
    ülke ekonomisi iyi durumda olmadığı halde hem borç uzatmasında problem oluşacak hem de yeni para bulmak zor. ortada 211 milyar dolar para lazım olduğu söyleniyor... ciddi bir program olması için seçim bekleniyor ki hwer geçen zaman maalesef anomaliyi artırıyor... bizim borcumuz yok diyen Başkanımıza birilerinin hatırlatması gerekiyor ülkenin dimdik ayakta olması için hiç bir şekilde borcu harcı olmaması ve cari açık vermemesi lazım...

kredi kartlarından para çekip, kredi kullanıp borçla harçla hisse senedi alıp kendi ekonomisini yürütmeye çalışanyeni yatırımcılar buyrun cenaze namazına...

3.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    tarih düşelim
    Meclis grup toplantısında yapılan Hamas terör örgütü değildir İsrail terör örgütüdür açıklaması nedeniyle veya bahane edilerek satışlar hızlandı ve gerçek bir düşüş yaşandı. şu anda endeks 560 puan düşük % 7.01. Alark tabandan bir kademe üstte 104,3 TL ikinci devre kesimi yaşandı...

ülkemizde yatırım yapmak maalesef bu nedenle çok zor... kredili malım yok. hisse senedime güveniyorum bu fiyatlar elbet bir gün komedi olacak. ama ne olursa olsun satışlar genele yayılmak durumunda... asıl sebepler yukarıdaki mesajlarda da yazmıştım...
    yabancı yok
    ülke ekonomisi iyi durumda olmadığı halde hem borç uzatmasında problem oluşacak hem de yeni para bulmak zor. ortada 211 milyar dolar para lazım olduğu söyleniyor... ciddi bir program olması için seçim bekleniyor ki hwer geçen zaman maalesef anomaliyi artırıyor... bizim borcumuz yok diyen Başkanımıza birilerinin hatırlatması gerekiyor ülkenin dimdik ayakta olması için hiç bir şekilde borcu harcı olmaması ve cari açık vermemesi lazım...

kredi kartlarından para çekip, kredi kullanıp borçla harçla hisse senedi alıp kendi ekonomisini yürütmeye çalışanyeni yatırımcılar buyrun cenaze namazına...
    Çok çok haklısınız sn. Tövbekar.
    Ama boşa kürek çekiyormuşuz hissi insanı yipratiyor. Yıpratmak da değil yıkıyor. Bireysel, toplum ve ulkece. Çok yazık gerçekten. Saygılar.

4.  Alıntı Originally Posted by omercelebi Yazıyı Oku
    Dün hissede taktiğimi değiştirdim. Sat - al döndüm. Lot başına güzel bir kar bıraktı.

Sağolsunlar hisseyi öyle bir hale getirdiler ki;"Keşke satmasaydım, şimdi yukarıdan maliyetleneceğim" pişmanlığına sokmadılar (( :

Asla yatırım ve strateji tavsiye değildir.

Seviyorum kendimi ((:

5. yine aynı problemm

krediler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,902
     Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    tarih düşelim

yabancı yok

Atilla Yeşiladaya göre ağustosta 1 yıl içinde roll over yapılması gereken dış borç 312 milyar dolara çıkmış... bazı analistler yukarıda yazdığım 211 rakamını kullanıyorlardı. ben ikisini de yazdım. sonuçta ikisi de felaket derecede büyük rakamlar ve % 10 üzerinde dolar faiziyle borçlanmak zorunda olan ve yıllık 50 milyar dolar cari açık veren bir ülke için önemli...

Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    Atilla Yeşiladaya göre ağustosta 1 yıl içinde roll over yapılması gereken dış borç 312 milyar dolara çıkmış... bazı analistler yukarıda yazdığım 211 rakamını kullanıyorlardı. ben ikisini de yazdım. sonuçta ikisi de felaket derecede büyük rakamlar ve % 10 üzerinde dolar faiziyle borçlanmak zorunda olan ve yıllık 50 milyar dolar cari açık veren bir ülke için önemli...
    Tübekâr abem...
    Koç'un eski müdürü ve patronların ruhunu bilen Ege CANSEN'in bir konuşmada "bizde şirketlerin dış borcunun çoğu patronların yurtdışındaki paralarıdır" dediğini hatırlıyorum....
    Tabii dövletimizin ilgili kurumları bunun gerçeğinin ne olduğunu mutlaka biliyorlardır.

Sayfa 39/477 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •