Sayfa 40/477 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 3812 madde; 313 - 320 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,902
     Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Tübekâr abem...
    Koç'un eski müdürü ve patronların ruhunu bilen Ege CANSEN'in bir konuşmada "bizde şirketlerin dış borcunun çoğu patronların yurtdışındaki paralarıdır" dediğini hatırlıyorum....
    Tabii dövletimizin ilgili kurumları bunun gerçeğinin ne olduğunu mutlaka biliyorlardır.
    sn 101
    borcun ne kadarı özel ne kadarı kamu bilmem... son zamanlarda kamu borcu epey artmıştı diye hatırlıyorum. ne kadar patronların kendi parası da olsa ithalat için epey döviz çıkışı oluyor ve bu durum negatif rezervler olarak yansıyor... ne kadarı kime ait olursa olsun % 11 veya 12 dolar faizi ile işletmeleri bir tarafa bırakalım kamu da nefes alamaz hale gelir...ve borç katlanarak büyür. bu durum yurtdışında ( onlarda da negatif faizden en az % 5lere çıkması nedeniyle) önce mortgageları vurur sonra da banka sistemini... yani kimsenin yapabilecek şeyi yok. sadece büyük bir savaş çözümü oluşturabilir ya da gönüllü saç tıraşları...
    her geçen gün gerçekten bozulan piyasayı düzeltmek mümkün olmuyor. hatırlarsanız Naci Ağbal faizleri % 19 a çıkardı bahanesiyle alındı ve eğer o zaman sabredilseydi gerçekten şu sıralar parlayan yıldız diyebilirlerdi yabancı yatırımcılar...

ilavete Dövletimizin ilgili kurumları neyi ne kadar biliyorlar şu sıralar bilmem ama eski hallerini bilirim ve şimdi ile kıyaslanamayacak kadar iyi idiler... sanırım karamsarlığın asıl sebebi de bu... Geçenlerde bir genç memur ile görüştüm. karamsardı bana serzenişte bulundu nasıl olup da karamsar değilsiniz diye. ben ona dedim ki benim bildiklerimi bilseniz kapkaranlık olursunuz karamsar değil ... neyse yarde zülüf kalmadı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,902
    Acaba çağdaş burada deşifre olduktan sonra x medyada mı devam ediyor... bir insan neden kendinde hisse olmadan sürekli küfür ederek her saatte 3 mesaj yazar? bunun psikolojide bir yeri var mı yoksa yatırımcı psikolojisi olarak mı algılayalım. ya da acaba amaç ne?
    peki neden ALARK yönetimi bu her türlü din imajını, ahlaki erdemleri ve cinsel bozuklukları içeren mesajları en azından avukat kanalıyla yalatmaz...

3.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    Acaba çağdaş burada deşifre olduktan sonra x medyada mı devam ediyor... bir insan neden kendinde hisse olmadan sürekli küfür ederek her saatte 3 mesaj yazar? bunun psikolojide bir yeri var mı yoksa yatırımcı psikolojisi olarak mı algılayalım. ya da acaba amaç ne?
    peki neden ALARK yönetimi bu her türlü din imajını, ahlaki erdemleri ve cinsel bozuklukları içeren mesajları en azından avukat kanalıyla yalatmaz...
    Çağdaş kim Tövbekar?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,902
     Alıntı Originally Posted by omercelebi Yazıyı Oku
    Çağdaş kim Tövbekar?
    2018 yılında kendi nickiyle gelip sürekli ALARKı kötüleyen sonraki yıllarda şüpheli müstear isimlerle yazdığını düşündüğümüz topicin belalısı

5. İş Yatırım 252.000 satıcı, BOFA 259.000 alıcı.

Bu işlemlerin büyük kısmı cep to cep muhtemelen..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    2018 yılında kendi nickiyle gelip sürekli ALARKı kötüleyen sonraki yıllarda şüpheli müstear isimlerle yazdığını düşündüğümüz topicin belalısı
    milletin işi gücü yok neyle uğraşıyor.

Neyse, Alark ın en büyük sıkıntısı patronları. Bugün yine sat -al yaptık. Oyunu onlara göre oynuyorum bakalım. Patronlar ne zaman oyunu değiştirir ben de değiştiririm ( :

Alıntı Originally Posted by omercelebi Yazıyı Oku
    Çağdaş kim Tövbekar?
    thy'de armada vardı.... burada çağdaş...
    thy 2021 eylulde 12.20 iken düşecek de düşecek..... dsiye tutturdu.. pek çok kişinin fikrini de karıştırdı.... kendi de alamadı..

çağdaş ta öyle bir versiyon... 2018 ekım-kasım da hisse tarihi diplerindeyken borcu var....odun, kömür..dedi ... hisse alamadı...

borsada öyle "gamlı baykuş" tipler var.. hep karanlık bakarlar, kafa karıştırırlar

Yatırımcı, sahipleri ciddi bir hissenin gerçek değerinin piyasadaki değerinin çok çok üstünde olduğunu hesaplarsa öteye beriye bakmayacak, alacak, ölü gibi kıpırdamayacak.
    1 yıl, 2 yıl... 3 yıll, 4 yıll, 5 yıll......

borsada para böyle kazanabildim.....

8. son zamanların en güzel yatırımlarından biri yapılıyor TARIM - SERACILIK - GIDA

bu bilgi birikim Kazakistana da taşınmak isteniliyor , hedefler büyük

Her geçen gün devleşen bir yapı

Fiyattan bağımsız edere bakmak lazım 46 milyar PD

Sayfa 40/477 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •