Sayfa 940/1012 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950990 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 7,513 - 7,520 arası.

Konu: Viop LV

1. stopları pazartesi için şimdiden yazdım ne olmaz ne olmaz dimi
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    10 dakka daha olsa ..AH be memedim su içinde kaldın
    neyse p.tsi holy miş istadistik

vob yapma batarsın
    Malesef dayı nasip yok setup çok iyi idi ama bir kez daha teknik analiz diye birşey yoktur kitabından okumuş dibi kırıp aldi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Akşam seansında devam edersin
    Yok be olm vob değil ..spot

ben manyakmıyım 24 saatimi ayırayım adamın ömrünü çürütür

bakma sen ofiste boş zamanlarda montanlı spot ..kişisel masraflarım ağır o çıksın yeter

daha önemlisi adrenalin ..iyi geliyo bağımlılık

4. AB, Rusya'ya yönelik yeni yaptırım paketi hazırlıyor

- AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen: - "Şu anda 12'nci yaptırım paketini hazırlama sürecindeyiz ve bu konuda üye ülkelerle istişarelerde bulunuyoruz" - "Dondurulan Rus varlıklarından elde edilen gelirlerin nasıl kullanılacağına ilişkin bir teklif sunacağız"

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    AB, Rusya'ya yönelik yeni yaptırım paketi hazırlıyor

- AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen: - "Şu anda 12'nci yaptırım paketini hazırlama sürecindeyiz ve bu konuda üye ülkelerle istişarelerde bulunuyoruz" - "Dondurulan Rus varlıklarından elde edilen gelirlerin nasıl kullanılacağına ilişkin bir teklif sunacağız"
    petkim alsınlar..

130 taleden satarlar

6.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Yok be olm vob değil ..spot

ben manyakmıyım 24 saatimi ayırayım adamın ömrünü çürütür

bakma sen ofiste boş zamanlarda montanlı spot ..kişisel masraflarım ağır o çıksın yeter

daha önemlisi adrenalin ..iyi geliyo bağımlılık
    Bende az lotla vakit geçirmek için oynuyorum, düşünce alıp çıkınca satıp pide parası beleşe denk gelirse hoşuma gidiyor.
    Borsadan zengün olmak gibi bi düşüncem yok, zaten olamayacağımı biliyorum
    Hamdım Piştim Yandım

7. Dolanırken şöyle bir haber denk geldi. Doğru mu ki?

Elit Finans
    @ElitFinans

1 kasımdan itibaren yediemin oto parkında hacizli bulunan 700 bin araç satışa çıkarılacak. Bu durum 2. El oto piyasasını aşağı çekecektir.

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Dolanırken şöyle bir haber denk geldi. Doğru mu ki?

Elit Finans
    @ElitFinans

1 kasımdan itibaren yediemin oto parkında hacizli bulunan 700 bin araç satışa çıkarılacak. Bu durum 2. El oto piyasasını aşağı çekecektir.
    Geçen resmi gazetede vardı galiba. Bekleme süresi azaltılmış diye anladım.

google aramasında bu haber var.

https://www.kamudanhaber.net/700-bin...zde-30-dusecek
    Türkiye'de uzun yıllardır haciz sebebiyle yediemin otoparklarında bekleyen 700 bin ikinci el otomobil, 1 Kasım'da satışa çıkacak. Sektör temsilcileri, bu hacmin piyasaya girmesiyle ikinci el otomobil fiyatlarının yüzde 30'a kadar düşebileceğini belirtiyor. İhale ile satılacak olan araçların piyasa fiyatının altında olması beklenirken, bu gelişme otomotiv pazarında fahiş fiyatların azalmaya başladığının bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

Bugün Türkiye'deki yediemin otoparklarında 2.2 milyon adet hacizli araç bulunuyor, ancak şartlara uyan ve ihale ile satılacak olan araç sayısı bir milyon civarında. Bu bir milyon araçtan 700 bininin satılabilir durumda olduğu, bunların da 200 bininin 5 yaşın altında olduğu tahmin ediliyor. Bu nedenle en düşük ihtimalle 700 bin ikinci el aracın piyasaya girmesi bekleniyor. Bu gelişme, ikinci el otomobil piyasasının dengelenmesine katkı sağlayacak gibi görünüyor.

Yapılacak düzenleme ile hem hurda araçların değerlendirilmesi hem de kullanılabilir durumdaki araçların satışı sağlanacak. Bu sayede devlet icraya verilen araçların üzerinde biriken Motorlu Taşıtlar Vergisi tahsil edebilecek, ekonomiye yastık altı birikimlerin kazandırılması ve oto sanayi sektörünün canlanması sağlanacak.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 940/1012 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •