Bugün gurur duyduğumuz her eser, cumhuriyetin eseri. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun!
Bugün gurur duyduğumuz her eser, cumhuriyetin eseri. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun!
Yok , heyecan yapmayalım. Her zaman olduğu gibi küçük bir çark ile halledilir. Aklıma gelen ; ABD- İsrail son filistin topraklarını ele geçirmek için gazzeden insanları göçe zorluyor. Biz bu gaddarlara çok kızıyoruz ve - verin ulen, gönderin ulen hatta göndermeyin bizim gemiler gelsin alsın bu kardeşlerimizi. Siz de rahat edin, onlarda kurtulsun '' diyebiliriz. Zaten 85 milyon nüfus bize yetmiyormuş. Hazır savaş tecrübeli hamas kardeşlerimiz bize çok katkı yapacaklardır .
Böylece ABD memnun olur ve yabancı yatırımcılara yeşil ışık yakabilir. Aksın ülkeye dövizler. yesinler ağalar, eğlensinler nasılsa yine borcu millet öder.
Altin koptu gidiyor.geri donusu yok.
Onlara hep inandım ve güvendim.
Sarı gacı ve camdaki kız.
Vaziyet öyle,döviz-altının alım,satım makas aralığı yüksek olduğundan eurobond ve altın fonuna yüklenmiştim,altın fonu bayağı kazandırdı 2 ayda %25,eurobondda fena değil,tabiki altın gibi değil,1980 yılında ons 850 dolardı,bu seviyeye 3 senede gelmişti 150 dolardan,şimdiki karşılığı 2500 dolar yapıyor,bakalım 80 yılının seviyesine çıkacakmı !!!
Yurtdisina cikan her turist Turkiye icin bir zarar
%99.99 u foto cekip sosyal medyada hava atmak icin gidiyor. %99.99 u inanilmaz cok alisveris yapip doviz harciyor. %99.99 u yabanci dili yok olsa bile iletisime gecip hicbir sey ogrenmeden geri donuyor
Ben olsam yasaklardim. Turkiyeyi bir aile gibi dusunun. Cocuklardan bazilarinin ayakkabasi yok her gun kuru ekmek yiyor ama bir cocuk mercedesle dolasiyor. Babada hata kafasina gore para dagitiyor.
Turkiyeye hicbir faydasi olmayan bir sey dis turizm. Bir de isin kedi kopek mama ithalat kismi var oda Allahlik. Sanki ulkede kedi kopek yemegi yokmus gibi
Hiyogrolif bilmeden Mısıra gitsem veya arapça bilmeden Endülüs eserlerini incelesem bu göte göre olmuyor herhalde?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri