İlginç 5 dakika ara ile şu an Emin Çapa,şu an halk TV de bu konuyu konuşuyor.
İlginç 5 dakika ara ile şu an Emin Çapa,şu an halk TV de bu konuyu konuşuyor.
Ben zaten onları kayıt altına alıyorum,gün gelince çokları yargılanacak,cumhuriyetin 100 yılı diye yaygara kopartıp peşinden kutlamayı yasaklayıp ittir et dediğimiz filistin,yahudi yasını bahane edip yasaklayan kişilerede lanet okuyorum,gelecekleri cehennem olsun gebermeden önce![]()
https://www.sozcu.com.tr/2023/yazarl...le-mi-7843932/
https://www.sozcu.com.tr/2023/ekonom...riydi-7844090/
İki makale, gerçekler her zaman acıdır.
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kıymetini bilemiyenlere yazıklar olsun.
Tanrı ATAM ve Tüm küçük büyük SİLAH ARKADAŞLARINDAN razı olsun.
Hala uyanmıyanlar.
Gazze yada iran sonrası sıra sana gelecek
hamas bahaneyi yaratan yabancı aparat (ajan)
batıda da demokrası ve sivil bahane kendilerine gelince ayrı tel.
ukrayna da ayrı tel
yunanın burada yaptıklarınada arka çıkan bu batı angutlarıydı.
gazzeyide düm düz etmeden durmayacaklar.kim engel olacak.
Rahmetli ATAM başımızda olaydı.kudüs de başkent olmazdı suud da kabeyi rezidanslarla donatamazdı kalemizide yıkamazdı Kabe deki.
abd de bu kadar içimizde olamazdı.
18 ada da gitmezdi
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Erdoğan:"Maalesef ülkemin siyasileri içerisinde Hamas'ı Netanyahu'ya bırakan talihsizler var, Netanyahu nasıl teröristse Hamas da teröristmiş, yazıklar olsun."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen: “Türkiye'den gelen sert açıklamalar nedeniyle tüm diplomatik personelin geri gelmesi talimatını verdik. Türkiye'yle ilişkileri yeniden değerlendireceğiz.”
Yer İmleri