Originally Posted by *Bozkurt Tatil yapsalar iyi olur aslında, zopa yemekten kurtulurduk Niye zopa olsun ki. Gundi piyasada yok. Bosporos 3 gündür non stop yazıyor.
Yazdıklarımı üzerine alınma Hiç biri sana değil.
Originally Posted by ENGRANDMASTER Niye zopa olsun ki. Gundi piyasada yok. Bosporos 3 gündür non stop yazıyor. Evet Bosporus abi çok fazla çalışıyor son günlerde Açılışı acemiler yabtı, bakalım kapanışı ustalar nasıl yapacak
ALTINS1 : 98.80 ASELS : 224.80 TARİH 26.12.2025 Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Evet Bosporus abi çok fazla çalışıyor son günlerde Açılışı acemiler yabtı, bakalım kapanışı ustalar nasıl yapacak Üflerken mangalda kül bırakmayanları Çarmıha geriyorlar sonra zopanın boyutundan şikayet etme
7800 deneyecek heralde sonra belki bi iğne atar aşağıya
Originally Posted by *Bozkurt Evet Bosporus abi çok fazla çalışıyor son günlerde Açılışı acemiler yabtı, bakalım kapanışı ustalar nasıl yapacak Anlayan anladı Ben seni anladım. Benden bi ceton çalışır.
Originally Posted by ENGRANDMASTER Anlayan anladı Ben seni anladım. Benden bi ceton çalışır. Hergün para dağıtıyorlar burda, bol kazançlar olsun
Originally Posted by *Bozkurt Evet Bosporus abi çok fazla çalışıyor son günlerde Açılışı acemiler yabtı, bakalım kapanışı ustalar nasıl yapacak Kendine masallar anlatıyor. Kendisi hep cort galiba. Ama iyi yakalamışsın.
Forum Rules
Yer İmleri