Sayfa 45/475 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 353 - 360 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,260
    Tamamen aynı fikirdeyim 3 sene toplamak üzere geldim .
    Son cümleleriniz benim alım tarzımı betimlemiş.
    BU fiyatlar yıl başında devam etsin ...
    ne yapalım biz de azar azar almaya devam ederiz ...
    Ne kadar uzun sürünürse, benim için o kadar iyi.

Tarım sera gıda enerji ve herhangi bir şirket değil holding ve Alark
    Yani bir sektöre yatırım yapan bir şirket değil stratejik sektörlere yatırım yapan
    bir holding . 2022 de yaptığı çıkışı geri verirse bedava satılıyor ve harika bir
    yatırım satatn düşünsün derim. Öz varlık karlılığı fiyatlaması yatırımlar ihracat
    oranı vs vs bu yüzden Toplamaya devam herkese selam .

Alıntı Originally Posted by asagir Yazıyı Oku
    Başarılı olup olmayacağı görülmek isteniyor sanırım. Çünkü, ALARK'tan beklenmeyecek agresif atılım ve değişiklikler bunlar. Eskiden,, ince eleyip sık dokuyan bir grup olarak bilinirdi.
    Ben hala öyle olduklarını ve başarılı olacaklarını düşünüyorum. Bu grup, sağlam araştırma/analiz yapmadan ve başarı ihtimali düşük yatırım yapmaz bence ama her durumda, yeni alanlara/sektörlere yatırım yapmak risklidir. Bu yatırımların, geri dönüş başlamadan fiyatlanması biraz zor gibi.
    Ben daha çok bunu uzun vadeli düşünüyorum. Başka hisse sattığımda, karlarıyla buna biraz ekleme yapıyorum. Ne kadar uzun sürünürse, benim için o kadar iyi.
     Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    olur mu hiç? muhtemelen yatırım yaparak toprak ve sera alarak yurtdışına para kaçırıyordur ... bu şirket bednam bir şirket... üç kuruş değeri var iken 2 milyar dolarlık yatırımın ( % 50 kısmı için 1 milyar dolar) altına girdiklerinde battı balık deniyordu. odun kömür deniyordu...hatta çağdaş patates soğan bile demiş miydi aslında geleceği de görmüş ...
    şirket özvarlıkları bitti derken ne görelim meğer şirket kar etmeye başlamış. son yılda da öyle bir kar etmiş ki bu defa analist abilerim ablalarım bu kar bir defalık kar bir daha edemez teranesi savruldu...,
    eee hala kar ediyor bize ne canım fiyatlandı zaten. iyi de abiciğim fiyatlanmaması için ne demiştiniz ...

şimdi tarım yatırımı yapılıyor... ne güzel değil mi değil işte. ne malum karın oluşacağı... tamam analist ablacığım abiciğim adamlar 650 milyon dolar yatırım yapacaklar sizce kaç analist çalıştırmışlardır... yok ne malum kar edeceği. her yatıurım olumlu sonuçlanamayabilir... zaten bazı çağdaşlar var hem de cinsel tercihini ortaya koyan bir mahlukat. sürekli bağırıyor. zaten kendisinde hisse de yokmuş... gerçi x medya pek de takip edilmiyor galiba ( 300 tane satınalma haberi, 500 tane spam bir de yukarıdaki olumsuz tayfa ve şürekası, okusanız da mümkün değil bir şeyi bulmak...

bence ALARK Türkiyede ve Kazakistanda tarım yatırımlarını yapacaklar... hisse başı sadece tarımdan 1 dolar kar getirecekler bu defa da iklim nedeniyle yükseltmeyecekler...ne yapalım biz de azar azar almaya devam ederiz hele bir yılbaşında aynı fiyatlar deva etsin bakarız...
    zinhar yatırım tavsiyesi değildir...
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

2. Nasıl bu kadar berbat ayrışır anlaşılmaz. Enjsa bu süreçte arttı bile. Bizdeki kayıp yüzde 15. İnanılır gibi değil.

3. Muhtemelen beklentinin çok altında bir bilanço fiyatlaniyor. Başka bir aciklamasi yok. Rezil ettiler resmen yatırımcıyı.

4. Inanilmaz fiyatlardayiz..
    Alım firsati mi bilmem ama ben yarin Thyao bilançosu aciklaninca, kademeli thy satip kademeli alarko alirim..

5.  Alıntı Originally Posted by paracelsus Yazıyı Oku
    Muhtemelen beklentinin çok altında bir bilanço fiyatlaniyor. Başka bir aciklamasi yok. Rezil ettiler resmen yatırımcıyı.
    Zaten 3.ceyrek çok iyi bilanco olmayacak..esas film 4.ceyrek te..

6. En son hangi gün yeşil yakmıştı hatırlayan var mı

7. En son hangi gün yeşil hatirlamiyorum..

Tam tersi olacağı gunlerde olacak,hiç kirmizi yakmayacagimiz..

Ben bugün ana mallara ek, tekrar alima basladim 102.50 den kademeli, thyao satarak..
    Ing alımları görürseniz benimdir..

8. Tovbekar abim den de bi siftah bekliyorum..söyle 1000 lot kadar..
    Açılış yapsın toprak ağası olarak

Sayfa 45/475 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •