Sayfa 795/812 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805 ... SonSon
Arama sonucu : 6491 madde; 6,353 - 6,360 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

1. Bu arada bu ceyrek diger ceyreklerden farkli yüklü siparis avansi odemisler metal kova hammadde stoklari için olmasini temenni ederim. Bu kovalarin boya tiner gres gida vburinlerde kullanilmasi nedeniyle sektoru bence daha büyük. bu alanda da yer edinirse şirket bir eşik atlar bence. Boya vb sektorden büyük bir anlaşma haberide 2024 te gelirse tadindan yenmez. Tabi bunlarin hepsi iyimser ky bakış açısı. Kötümser durumda temel degil teknik bakiyorum artik 0.20-22 destekler.

2. Şirkete mail atip metal kova satışını sordum cevap:
    Metal kova ürününden henüz çok yeni pazara girme çalışmaları yapılmakta olup süreç piyasa ve pazar koşulları çerçevesinde sürdürülecektir.

2019 da biten yatırım için biraz gec kalmış ama neyse onemli olan ilk satışlar gelmis gerisi de gelecektir bence.

Asagidakileride geçiştirmisler ama hemen dönüş yaptilar en azindan ilgilenen biri var

*Kambiyo kari icin kur korumali mevduat ve kur farklarindan gelen hesap dediler.

Siparis avansinin fazlalığını siparişlerin artip artmadigini sordum rutin hammadde alimlari dediler.

Faiz oranini sordum vadesi bittikce güncel orandan yapacagiz dediler.

Cok detay vermediler yeni yatirim vb konularda da.

Alıntı Originally Posted by ahmet kaan Yazıyı Oku
    Şirkete mail atip metal kova satışını sordum cevap:
    Metal kova ürününden henüz çok yeni pazara girme çalışmaları yapılmakta olup süreç piyasa ve pazar koşulları çerçevesinde sürdürülecektir.

2019 da biten yatırım için biraz gec kalmış ama neyse onemli olan ilk satışlar gelmis gerisi de gelecektir bence.

Asagidakileride geçiştirmisler ama hemen dönüş yaptilar en azindan ilgilenen biri var

*Kambiyo kari icin kur korumali mevduat ve kur farklarindan gelen hesap dediler.

Siparis avansinin fazlalığını siparişlerin artip artmadigini sordum rutin hammadde alimlari dediler.

Faiz oranini sordum vadesi bittikce güncel orandan yapacagiz dediler.

Cok detay vermediler yeni yatirim vb konularda da.
    Syn ahmet kaan ; dediğim gibi yakında tahtayı tek başına kontrol edeceksin Bence bu kadar para yatırdığın şirket var ve güveniyorsunuz ; ben olsam bir Bandırma bintaş saha ziyareti eder patronun bir çayını içerim..Spek olmasanda yancı taşıyıcı olursun...

4. Bence Ahmet Bey'in verdigi bilgiler cok degerli.

Iki acidan, ilki hissesini tasidigi sirketi sorgulamasi, digeri ise sirketin yatirimcisini adam yerine koyup cevap vermesi.

Pek cok sirkette bu yok.

Detay vermedi diyor ama bence cevaplar bayagi detayli.

Ben BNTAS'ta al-satci degilim.

Alir tutarim. Maaliyetim 3.26 TL.

Zeytin yagi, peynir gibi, gecmisi yuzyillara dayanan geleneksel urunlerin ambalajinda kalici ,koklu bir firma kurmuslar.

Ben alir beklerim.

Teneke fabrikasina ortagim demek hosuma gidiyor.

5. Şaka bir yana vakit olsa yapardim da evin yüzünü zor goruyoruz. Ozellikle oğluyla bir cay icmek isterdim sirketin gelecegi vizyonu ne durumda cocuklari ne düşünüyor. 2021 de sirketin gecmis haberleri nedeniyle ben fazla kalmam diyordum burda ucuz diye baslayan serüvenimiz 2 yildir devam ediyor
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Syn ahmet kaan ; dediğim gibi yakında tahtayı tek başına kontrol edeceksin Bence bu kadar para yatırdığın şirket var ve güveniyorsunuz ; ben olsam bir Bandırma bintaş saha ziyareti eder patronun bir çayını içerim..Spek olmasanda yancı taşıyıcı olursun...

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bence Ahmet Bey'in verdigi bilgiler cok degerli.

Iki acidan, ilki hissesini tasidigi sirketi sorgulamasi, digeri ise sirketin yatirimcisini adam yerine koyup cevap vermesi.

Pek cok sirkette bu yok.

Detay vermedi diyor ama bence cevaplar bayagi detayli.

Ben BNTAS'ta al-satci degilim.

Alir tutarim. Maaliyetim 3.26 TL.

Zeytin yagi, peynir gibi, gecmisi yuzyillara dayanan geleneksel urunlerin ambalajinda kalici ,koklu bir firma kurmuslar.

Ben alir beklerim.

Teneke fabrikasina ortagim demek hosuma gidiyor.
     Alıntı Originally Posted by ahmet kaan Yazıyı Oku
    Şaka bir yana vakit olsa yapardim da evin yüzünü zor goruyoruz. Ozellikle oğluyla bir cay icmek isterdim sirketin gelecegi vizyonu ne durumda cocuklari ne düşünüyor. 2021 de sirketin gecmis haberleri nedeniyle ben fazla kalmam diyordum burda ucuz diye baslayan serüvenimiz 2 yildir devam ediyor
    Allah gönlünüze göre versin...

Sizin tahta dükkanı kapatıp parayı faize yatırsa sermayesinden fazla para kaldırır da niye süründürüyorlar anlamadım.

Ben paraları biralara yatırmışım..Yarın bilançomun biri gelecek bakalım beklentileri aşacak mı?

Takibe devam

tahtaya cuma günü kısa vadeli mal çevirme şeklinde giriş yaptım bakalım bu ay ki masrafları bu tahtadan çıkarma şansım olacak mı

Aşağı 7 ye yaklaşırsa tekrar alırım , cumadan bu güne bereket versin...

Sayfa 795/812 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •