Sayfa 106/1008 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 841 - 848 arası.

Konu: Vıop LVI

1.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Evlatlık kıza analığından kalan malların akıbeti ne oldu?
    Besle yetimi oysun gözünü..de,paraları Vakıf mütevellileri HİÇ edecekler...

https://www.youtube.com/watch?v=qKdMec6ZwDU

Koç Holding bu ülkenin bir değeri, parçalanmasın diye araya Family Danışmanlık koydular.

Bu arada komşum kız ile babası birbirine çok benziyor demişti.

İşin işinde başka işler olabilir bilemiyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bu da çok iyi bilanço getirdi. Portföyümde ağırlığı üst sırada... Artık buna da çakarlarsa ne diyeyim

Yeşil Okla işaretlediğim yerler enflasyon muhasebesi uygulamasında MİGROS a çok yarar sağlar...
    Yönetim,kira giderleri(kırmızı oklar) çok artmış...(düşer çıkar bilemem ama fk-pdd iyi güncele göre)

YTD

3.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku

Yeşil Okla işaretlediğim yerler enflasyon muhasebesi uygulamasında MİGROS a çok yarar sağlar...
    Yönetim,kira giderleri(kırmızı oklar) çok artmış...(düşer çıkar bilemem ama fk-pdd iyi güncele göre)

YTD
    Migros nereden nereye..O berbat bilançolardan bu hale geldi şirket... Enflasyon değerlemesinde evet avantajlı olacaktır.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Koç Holding bu ülkenin bir değeri, parçalanmasın diye araya Family Danışmanlık koydular.

Şayet böyle durum varsa, kız DNA testi yapar, sn.KIRAÇ'ın mirastan kaçarı HİÇ olamaz..

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku

Ariston abi senin boru çok kötü bilanço açıkladı Yeni şirket olduğu için kazandığı faize gitmiş. Bu arada bir çok firma için aynı şey geçerli

6. Yarina seans acilmasina gerek kalmadan yine paralari topladik. Ben kactim adam kovaladi. 824000 te elinden aldim mallarini 830000 a yazdim. Alirsa alsin

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ariston abi senin boru çok kötü bilanço açıkladı Yeni şirket olduğu için kazandığı faize gitmiş. Bu arada bir çok firma için aynı şey geçerli
    Patronu o gün en iyi çeyrek 3. çeyrek olacak dedi o kadar da güzel bir bilanço yok gibi.

Deprem konutlarının kaloriferleri vs artık umut olur.

Başka şirketleri de var acaba oradan mı satış yapıyorlar diye de düşünmeden edemiyorum.

Bu arada benzer iş yapan başka büyük şirketler de var. Malesef biri bir iş yaptığında aynısını yapan çok oluyor, panel radyatörde dünya lideri filan olabiliriz.

Komşum ve kiracım panel radyatörlerin değişmesi gerekiyor demişti acaba genel olarak 30 sene doldu İstanbul'da genel bir radyatör eskimesi mi oluyor diye de düşünüyorum.

8. 50x yapacak şirket varmış onu bulmak lazım.

Birisi de 12x yapacak şirketi 15 Kasım'da açıklayacağım dedi.

Sayfa 106/1008 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •