Sayfa 724/1001 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 5,785 - 5,792 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Enflasyon tahminim % 2,98

TÜİK TÜİK
    3.69 da benden
    Enagda yüksek çıkarmaz herhalde tuik
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ben de işyatırım raporunu buraya kopyalayacağım link veremiyorum zira üyelere özel üye olmalısınız
    1.11.2023 için

Bugün çıkan raporumuzda, günlük bazda yabancı oranı en çok artan hisseler; AHGAZ:4.08 bps, DOCO:2.85 bps, DOFER:2.24 bps, iken, azalan hisseler ise; SANFM:-1.81 bps, BVSAN:-1.63 bps, BORLS:-1.49 bps. olarak görüntülenmektedir.

Son günlerde yabancı oranı sürekli artan hisselerden 5 tanesi; YYLGD:10 gün, CVKMD:9 gün, DOBUR:8 gün, AKFGY:7 gün, ASELS:7 gündür yabancı oranları sürekli artış gösteriyor.

Son günlerde yabancı oranı sürekli düşen hisselerden 5 tanesi; DERIM:10 gün, GEREL:10 gün, NATEN:10 gün, REEDR:10 gün, TMPOL:10 gündür yabancı oranları sürekli düşüş gösteriyor.

Yabancı oranları sürekli artan/azalan hisselerin detaylarını raporun 3. ve 4. sayfalarından takip edebilirsiniz.

Hisselerin yabancı oranları ile ilgil daha detaylı bilgi almak için raporumuzu inceleyebilirsiniz.

Borsanın yabancı payı günlük bazda -0.43 düşüşle 35.69 seviyesinde seyretmektedir.

Yabancı oranlarında farklı tarihler arası seçim yaparak analiz yapabilmek için lütfen tıklayınız.
    İş yatımda bir hata var mb rapırlarında kaç haftadır yabancı çıkışı var.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ekşi de Turhan Bozkurt isimli şahıs lâ ilgili ortalama yorum aşağiya aldım, adını dün akşam ilk kez burada duydum borsadan yabancı para çıkışı var deyince , işyatırım acaba dedirtti o yüzden adamı araştırınca şu ve benzeri yorumları gördüm :

"yukarıdaki entryler sonrasında fetö davalarından firari olduğunu öğrendiğim, videolarında bunu hiç çaktırmayarak kripto kavramını anlamamı sağlamış kişidir. google aramasında sadece isminin firari listesinde geçtiği birkaç haber çıkarken, fetö ile ilişkili olduğu belli olan yayınlardaki yazılarına da rastlanıyor. fetö ile ilişkili hesaplara türkiye'den erişim kısıtlanırken, kendisinin 100.000 aboneye doğru giden youtube kanalının aktif olması ilginçtir."
    Sn desidero borsadan çıkış var mı yok mu ondan emin değilim ama en azından bu topikte bir hatalı yaklaşımdan kurtulalım.Bu you tuberlar resmi sistemin bize vermediği yüzlerce bilgiyi yurt dışında yaşadıklarından ve zaten sistemle öyle ya da böyle sorunları olduğundan rahatlıkla veriyorlar.Ama biz misal sedat peker ,muhammet yakut ,ali yeşildağ gibilerin verdikleri yüzlerce bilgiyi yahu bunlar zaten mafya,cevheri güven ,bu adam,said vs ye de bunlar zaten fetöcü diye yok mu sayalım.Bu adamın konusu daha önce de geçmişti ben de aynen sizin gibi ilk defa bir videosunu seyrettiğimde dedikleri bazı şeylere çok şaşmış ve videosunu buraya alıntılamıştım.Sn achiles fetöcü bu demişti.Ama gene de ben her videosunu izlerim ,sanırım hala sistem içindeki kripto fetöcülerden bir ton bilgi buna akıyor.Bu da pek çok şeyi ifşa ediyor.Bu nedenle söylediklerini kulak arkası etmemek lazım.Bu yazdıklarım borsadan yabancı çıkışı var mı yok mu konusundan tamamen bağımsız,o konuda bilgim yok.

4. Ekim enflasyon:3.43

5.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Ekim enflasyon:3.43
    Tüik, fabrika ayarlarına döndürülmüş.

6. Son dakika haberleri... Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ekim ayına ilişkin enflasyon verilerini açıkladı. Buna göre, ekim ayında TÜFE yüzde 3,43 artarken, yıllık bazda TÜFE yüzde 61,36 artış gösterdi. Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) a göre ise aylık yüzde 5,09 artarken 12 aylık enflasyonu yüzde 126,18 olarak açıkladı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...ource=Anasayfa

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Son dakika haberleri... Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ekim ayına ilişkin enflasyon verilerini açıkladı. Buna göre, ekim ayında TÜFE yüzde 3,43 artarken, yıllık bazda TÜFE yüzde 61,36 artış gösterdi. Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) a göre ise aylık yüzde 5,09 artarken 12 aylık enflasyonu yüzde 126,18 olarak açıkladı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...ource=Anasayfa
    Yine ayni tezgah, yine ayni oyun.

Sonucta, Emeklimizi enflasyona ezdirmedik palavrasi.

8. Bütün merkez bankaları habire para basıp M3 para arzını şişiriyor.

MALDA KAL, HAYATTA KAL.

Fiat paraların hepsinin sonu çöplük.

Burada akıl veren dayanaksızların fiat parada olan bütün portföyleri mala göre eridi gitti. En kıral Eurobond bile eridi gitti.

MALDA OLANLAR (Hisse, Gayrımenkul, Altın, veya elle tutulur karşılığı herhangi bir mal) MALI GÖTÜRDÜ, GÖTÜRMEYE DE DEVAM EDECEK. PARANIN TANIMINI BİLMEYENLER SANAL ORTAMDA BOL KEPÇE ATIP TUTUYORLAR.

Sayfa 724/1001 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •