Originally Posted by
Moothy
Bunlar reklam cunku

biktik dini kullanan insanlardan,buraya rabbim utandirnasin yazmanin amaci ne ? İcinden soyle niye yaziyosun , rabbin illa yazi olarak mi dikkate aliyor dualarini,yaptigin sey tamamen ezber,allaha emanet ol demeler minubuse otobuse binerken yuksek sesle besmele cekmeler filan bunlarin alayi reklam,propaganda

kusuruma bakmayın ama şu söylemleriniz hiçbir akla mantiğa sığmıyor. Lütfen kendinize şunu sorun, benim burda dini ne gibi bir kullanma amacım olabilir ?? Dini sözlükler kullanayım da tahtacılar malı götürsün arşa çıkarsın filan mı :D İçimden geleni sırf birileri rahatsız oluyor diye içimden zikrediceksem nerede kaldı düşünce özgürlüğü ? Kaldı ki dini kullanmdiğimi asla kabul etmiyorum, bir ortaklığa girmeden önce Rabbim utandırmasın demek, dini kullanmak olarak karşılık buluyorsa sizde müslüman bir ülkede yaşamanız sizin için bir hayli zor olsa gerek. Yaptiğim ne reklamdır, ne de ezberdir kusura bakmayın, bir müslüman olarak sevdiğim insana Allah a emanet ol da derim, bir ortaklığa girmeden Rabbim utandırmasın da derim, bunları samimi bir müslüman olarak içimden geldiği ve öyle inandığım için yaparım, sizin Allah ı zikretmemeniz beni nasıl rahatsız etmiyorsa, müslüman bir toplumda bunlarda sizi rahatsız etmemeli üzgünüm, açıklamalarınızı çok talihsiz ve anlamsız buluyorum.
Mal sahibi, mülk sahibi hani bunun ilk sahibi ?
Yer İmleri