Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
Neden gündem olduğunu ben geçen haftalarda ana haber bültenlerine düşünce anladım. Normalde magazin takip eden biri.dwğilim denk gelirse ve merakımı cezbeden bir şey olursa anlık bakar geçerim.
Bu dilan polat muhabbeti çıkınca merak ettim sosyal medyadan bakayım dedim tam 7.5 milyon takipçisi varmış ülkenin%10 u sosyal medya sahşbi kişilerin ise meredeyse 4 te 1 i bu hatunu takip ediyormuş.
Sayfasına girip gerilere doğru baktığımda şok oldum. Bildiğin dolarlar eurolar havada uçuyoyor. Tl ler ipe dizilip gelinin boynunda dolandırılıyor. Porşlar rangeler feroların hepsi villa bahçesinde yan yana
Canlı yayında ra ge i hediye paketi yapıp veriyor.

Yeni aldıkları villaya helikoptere binip gidiyorlar. Saçına dolar eurolardan tüm kafayı kaplayacak şekilde bugudi yapıyorlsr. Kız kardeşi olan zat birine kızmış kokayıda çekiyorum diyip sonra cinsel organını tokatlıyor bunuda veriyorum sana ne lan diyor.güyq güzellik merkezi sahipleri imişler . Bir programda bazen 1 günde 750.000 tl harcıyorum diyor hatun.
Ve bunu bizim 7.5 milyon necip Türk Milleti halkımız izliyormuş. Şimdi baktım bu olaylardan sonra halen 6.5 milyon üstünde insan takip ediyormuş.
Yani bizim milletin yarısı dilan polat olmaya aday ona özeniyor onu beğeniyor ve takip ediyor.

Sence
başkan bu operasyonlar gri liste ile alakalı iç işleri 1-2 ay geriye gidersen çok önceden başka olaylarla ilgili düğmeye basmıştı.Bunlar piyon görmemişlikleri işi hızlandırdı
Mehmet şimşek geçen ne dedi gri listeden çıkmamız için 1 adım kaldı demişti olayı oradan incele
çamaşırhanelerden güzellik merkezlerine dönmüş bu para aklama işleri