Sayfa 1021/1044 İlkİlk ... 215219219711011101910201021102210231031 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 8,161 - 8,168 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. Abdullah BEY'in görüşü önemli bir EĞİTİM GÖRSELİ olabilir..
    Negatif Uyumsuzluk nedir? BIST1OO grafiğinde bunu açıkça görebiliyoruz.

Uyumsuzluğun süresi ile sonucun süresi ilişkilidir.
    Uzun süren uyumsuzlukların kısa sürede sonuçlanması sürpriz olur.

2024 yılında hayata geçirilmesi planlanan enflasyon muhasebesi sistemiyle, şirketlerin finansal tablolarında kayda değer değişiklikler bekleniyor.

Maddi Duran Varlıklar/ Özkaynak Oranı En Yüksek Şirketler

2.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Günaydın, Kasım ayının sağlık mutluluk ve bereketli olması dileğiyle.

Çarşamba sabahtan görüntü üstte ki gibi idi. Satışlar derinleşince kanal altına sarktı ve çoğu kimse stop oldu.
    Daha sonra malı toplayıp kapanışı kanal içinde yaptı ve sonra ki iki gün kanal içinde devam etti.
    Şimdi çarşamba günkü bar ayı tuzağımı idi, yoksa satışların devam edebileceğinin sinyalini mi verdi.

3. Bunu söylemek için henüz erken gibi, önümüzdeki hafta ortalama üzerinde işlem görmeye başlayıp kesikli çizgi ( 8250 ) üzeri kapanışlar görmemiz gerekir.

4.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Şimdi çarşamba günkü bar ayı tuzağımı idi, yoksa satışların devam edebileceğinin sinyalini mi verdi.
    Hocam sizin tecrübeniz benden kat ve kat fazla olduğunu biliyorum ..
    SOSYAL MEDYADA OKUDUM bana çok mantıklı geldiğini savunduğum sizler nasıl düşünürsünüz? bilemedim.

Piyasa yapıcı günün dibinden size alış fırsatı veriyor ise! orası asla günün dibi değildir.
    Piyasayı yapan AĞA'lar Pek şunu demez
    "buyur en dipten al tamam sen aldıysan endeks'i kaldırıyorum" kesinlikle demez..

Bunu lehinize çevirin
    Günün dip dönüşleri genelde İĞNE ATARAK olurmuş dolayısıyla O fırsat göstererek verilmez deniliyor ama çarşamba barı sanki bahsi geçen MUM ne dersiniz?
    Yararlanmak için desteklerde pasif durulur...

5. Haftalık görüntüde pembe kanal altına sarkmış, 21 lik ema da tutunmuş ve tepki yapmış.

6. Güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle.

Sayın rosense birincisi piyasa yapıcı günün dibinden kimseye alış fırsatı vermedi zaten bilakis tam tersi 7400 leri aşağı kırdırarak bir çok kişinin stop olmasına sebep oldu. Benim bile elim bir ara tuşa gider gibi oldu ama 7200 e kadar gevşemeyi beklediğimden vaz geçtim.

İkincisi günün dönüşleri iğne atarak döner mi orası biraz muamma ama pin den sonra iki gün kanal içerisinde kalması biraz umuttur en azından. Önümüzdeki hafta başlangıcı ve günlük kapanışına bakacağız.

7. VAKBN siyah trend de asılı kaldı önümüzde ki maçlara bakacağız.

8. ASELS haftayı turuncu trend üzerinde kapattı ama bir haftalık kapanış referans olmuyor.
    Önümüzde ki hafta yukarı devam edebilmesi veya tekrar trend üzeri kapatması halinde hacminde artış göstermesi durumun da bir yükseliş başlatabilir.

Sayfa 1021/1044 İlkİlk ... 215219219711011101910201021102210231031 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •