8634.75 Kapattı ... uzlaşma 8636.75 idi
----------
Türkiye Cumhuriyeti ,ATATÜRK Cumhuriyeti ..hep öyleydi hep öyle kalacak İNŞALLAH
https://www.youtube.com/watch?v=SWLF9BcchRs
Tüm dostlarıma huzurlu geceler![]()
Hayat hoş gerisi boş
duru bir su gibi / bazen volkan gibi / bazen bir deli rüzgar gibi / gözlerinde telaş yıllar sence yavaş / acelen ne bekle fizureğ
unutulmaz denen günler unutulur , unutulur / bu hayat böyledir dostum / yaşanan gün mazi olur / en değerli hatıralar bir gün olur unutulur / en acı dermandır yıllar sen dursan da dünya döner / kalbini dağlayan yangın yavaş yavaş küle döner / devran döner bay döner majit unutulur /
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
bir şarkı duyarsan sevdana yana / bir şiir okursan gözyaşı dolu / ve hüsran olursa her aşkın sonu / hatırla sevgilim beni hatırla / bir çiçek görürsen boyunun bükmüş / bir ağaç görürsen yarpağın dökmüş / birine rastlarsan aşkına küsmüş / hatırla sevgilim beni hatırla
ferdi'ci jilet atmaz !!!
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bu haber önemli...Daha önce Aramco vurulmuştu..
#SONDAKİKA | Yemen(Husi) Suudi Arabistan'ı uyardı:
Siyonistlere attığımız füzeleri engellemeye devam ederseniz Aramco ve tüm iştirakleri yanıp kül olacak!
Valla ben de bir kısmını çıkardım [emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri