Ekleme yapan var mı
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Bir hareket var iki gündür. Yukseliyirmu yoksa sazan avimi anlayamadım. Dikkatli olmak gerek bu soygunculara karşı. Ytd
Ne oynak bi kagitmis, 5 dakikada 10 kere tavan bozdu amk
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1215200
Bilanço gelmiş
Bu da Faliyet raporunda bir detay gelecekteki karlılığı açısından
Henüz aktifleştirilmeyen yapılmakta olan yatırımların dönem sonu itibarıyla tutarı 113.478.970
TL'dir.
Manisa ilinde yenilenebilir enerji üretimi alanında 147 MWe üretim hacmine sahip arazi üzerine,
24,1 MWe kurulu gücünde GES yatırımı yapımı başlamış aynı arazi üzerinde 24,1 MWe kurulu
gücüne ilave olarak 51 MWe kurulu güç kapasite izni için T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar
Bakanlığı tarafından bağlantı anlaşması 11.09.2023 tarih ve E-78754540-104.01.06-2036518
sayılı yazı ile onaylanarak yürürlüğe girmiştir.
Şirket T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan 21.06.2023 tarihli 555185 sayılı 3 yıl süreli
yatırım teşvik belgesi almıştır. Teşvik belgesinin tutarı rapor tarihi itibari ile 385.474.502 TL’dir.
Sözkonusu yatırım teşvik belgesi, Şirket’in Manisa ilinde sahip olduğu arazileri üzerine
yenilenebilir enerji üretimi alanında kuracağı 24,1 MWe gücünde güneş enerjisi santrali yatırımı
için alınmıştır. Yatırım teşviki kapsamında, Vergi indirimi (%30 yatırım katkı oranı), sigorta
primi işveren hissesi (6 yıl) ve KDV istisnası destek unsurlarından yararlanılacaktır.
Ayrıca ilave 51 MWe kurulu güç yatırımı için T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan
19.10.2023 tarihli 559912 sayılı ve 3 yıl süreli yatırım teşvik belgesi alınmıştır. Teşvik
belgesinin tutarı rapor tarihi itibari ile 947.962.564 TL’dir. Yatırım teşviki kapsamında Vergi
indirimi (%30 yatırım katkı oranı), sigorta primi işveren hissesi (6 Yıl) ve KDV istisnası destek
unsurlarından yararlanılacaktır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1150394
Bu da Teşvikleri alınmış ges yatırımları için 5. Ayın 11 inde cw enerjiyle panel tedariki için imzaladığı sözleşmenin kap ı
Kolay gelsin
Yer İmleri