Originally Posted by çıtak MERT ABİ gülme... beni gülme ayasofya dayuya sar... kuzu kavurma yidi bugün memedabi kaç gündür yok ..asıl olay O
Hayat hoş gerisi boş
Akşam seansında 8608.00-8655.00 gördü şimdi 8619.75
Originally Posted by mert45 https://www.hisse.net/topluluk/showt...06#post6620006 Kesin keseriz İki gündür üst üste hattrick yabtım, bi özgüven geldi. Pala ifademi alırsa bilemem Yarında dereceye girersem tombala yaparım
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by mert45 Akşam seansında 8608.00-8655.00 gördü şimdi 8619.75 deme abi be... 5 bing puan alıyormuşuz
Originally Posted by çıtak başganımız ile pisyedili dayu nerelerde ? bugünde 7'de 7 yapmışlardır... sektirmemişlerdir bence Ben artı kapattım ama bu defada altın sterlin euroda çarpıldım toplamda baya eksi var Verin lan paralarımı ben oynamıyorum
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 Ben artı kapattım ama bu defada altın sterlin euroda çarpıldım toplamda baya eksi var Verin lan paralarımı ben oynamıyorum başkan sana söyledim bu altın 2400 olmaz buna 2024 yılı da dahil..
Originally Posted by ayhan53 Ben artı kapattım ama bu defada altın sterlin euroda çarpıldım toplamda baya eksi var Verin lan paralarımı ben oynamıyorum Başkanımız hayırdır boynunu bıçağın önüne mi atıyon sürekli. Sen böyle yapmazdın.
Originally Posted by çıtak MERT ABİ gülme... beni gülme ayasofya dayuya sar... kuzu kavurma yidi bugün 2 kere tabandan alıp tavandan verdi malları Oğlum benim para senin bir mayış kadar. Ne tavanı ben bir porsiyon kuzu kavurma parası kazandım. Mert abim gibin villa yalı parası koymuyoruz öyle bir para yok zaten bizde.
Forum Rules
Yer İmleri