Sayfa 156/506 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon
Arama sonucu : 4044 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. Kocaer Çelik/Timurhan: Bİz enerji satan bir şirket olma konumuna doğru ilerliyoruz- Bloomberg HT

Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Kocaer Çelik/Timurhan: Jeotermal yatırımızla şu an ürettiğimizin 4 katı elektrik üreteceğiz - Bloomberg HT

3. Enflasyon muhasebesi bilançomuzu etkilemeyecek dediler...
    jes yatırımı için 55 milyon dolar bir maliyet çıkar..yeşil enerjiye yatırım olduğu için uygun finansman kaynaklarından da faydalanabiliriz...finansman konusunu yönetim kurulu belirleyecek dediler...

jes yatırımımız 2025 yılının ortalarında bitecek dediler...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. aylardır söylediklerimizi teyit ettiler...kocaer kar marjı yüksek bir sanayi şirketine....ve güçlü bir enerji şirketine dönüşüyor...ardından da belki de tarım ve gıda şirketine de dönüşme ihtimali var....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. bu videoyu tekrardan nasıl izleyebiliriz arkadaşlar ?? bir kaç kere üst üste dinlemek lazım..çok umutlu ve heyecanlı konuştu patron...konuşurken gözlerinin içi parıldıyordu..bence bilenler bu hissede güçlü olarak pozisyon almaya başlayacaklar....tahtaya baktığımızda ben bunun da emarelerini görüyorum...kademeler çok sığlaştı..buda toplamanın çok güçlendiğini bana düşündürüyor...

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Enflasyon muhasebesi bilançomuzu etkilemeyecek dediler...
    jes yatırımı için 55 milyon dolar bir maliyet çıkar..yeşil enerjiye yatırım olduğu için uygun finansman kaynaklarından da faydalanabiliriz...finansman konusunu yönetim kurulu belirleyecek dediler...

jes yatırımımız 2025 yılının ortalarında bitecek dediler...
    Üretim hatlarını katma değeri yüksek ürünler için revize edeceklermiş, bu da süper bir gelişme, iyi analiz edip zaman kaybetmeden hemen de harekete geçiyorlar.

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Üretim hatlarını katma değeri yüksek ürünler için revize edeceklermiş, bu da süper bir gelişme, iyi analiz edip zaman kaybetmeden hemen de harekete geçiyorlar.
    yönetim gerçekten de çok başarılı...ufukları çok geniş..sektörün çok önündeler....vakti geldiğinde bu beklentileri ile çok konuşulacağını ve talep göreceğini düşünüyorum...tam bir kumbara hissesi diye düşünüyorum..

8. yanlış duymadıysam (son günlerde kulaklarımda bir problem var ) sipiker jes yatırımı için sermaye artırır mısınız diye sordu...patron da buna yönetim kurulu karar verir dedi...yakın zamanda bedelsiz sermaye artırmıştık dedi...

hesapladım 55 milyon dolarlık bir yatırım tl olarak kabaca 1,5 milyar tl eder...bu miktarı öz kaynaklarından karşılayabilirler diye düşünüyorum...zaten şimdiden 1,116 milyon karları oldu..yıl sonunda rahatlıkla 1,5 milyarı bulur kar...

şirket öz kaynakları yerine uygun faiz oranları ile başka finansman kaynaklarından da bu krediyi bulabilir...sonuçta yeşil enerjiye yatırım yapıyor..avrupa kalkınma bankası gibi kuruluşlar bu tür yatırımlara çok uygun krediler verebiliyorlar...hatta yeri geldiğinde uluslar arası kuruluşlar bazen de hibe bile yapabiliyorlar....

bu yatırım için bir bedelli de yapılabilir mi ?? bence yapılsa bile sasa ve hektaştaki bedelli etkisi yapar...sasa ve hektaş geçmişte her bedelli sermaye artırımında sert çıkışlar yapmışlardı..çünkü yatırımcı üretime yatırım yapıldığını ve bu bedellinin getirisinin çok iyi olacağını biliyordu...

bakalım önümüzdeki aylarda yönetim nasıl bir karar verecek ??

Sayfa 156/506 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •