Sayfa 263/700 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon
Arama sonucu : 5598 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: HEKTS - Hektaş Ticaret

1. %
    TL 35,02 8.025.079.117
    %
    Avro 3,00 58.061.000
    %
    USD 10,05 472.248.075

8.555.388.192

%35,02 den 8.025.079.117 TL Banka kredileri borcu var

anladığım kadarıyla ortalama bu oran üzerinden hesaplanmış ve buna rağmen bu kadar fazi gideri oluşmuş

Şu anki krediler %55-60 bandında bu krediler kapanıp yenileri açılırsa odenen faiz giderinin neredeyse 2 katı gider oluşmuş olacak

11 milyarlık borçta 1 yıl içinde ödenmesi gerekiyor bilanço dip notlarında böyle yazıyor.
    Mahvolan Apaçık Bir Delil Üzere Mahvolsun
    Yaşayan da Apaçık Bir Delil Üzere Yaşasın

Alıntı Originally Posted by sta Yazıyı Oku
    elinde 3 milyar 617 milyar nakit para var çoğunu vadeli mevduata koymuş.insanın aklı almıyor bu kadar borcun varsa elinde ne diye bu kadar nakit barındırıyorsun?
    Detay bilgiye ihtiyaç var ama olasılıklar:
    Tedarik, yatırımlar, ArGe, kısa vadeli borç ödemeleri için olabileceği gibi kredi vadesine göre değişen blokeli mevduat teminatını da kapsiyor olabilir.
    Hisseye dönüşebilir tahvil ihraçları ve bonolarla nakit temini şirketi finansman gid3riyle yaşamayı öğrenmesini zorunlu kılar.
    Satışların ortalama 270 gün vadeli olmasına rağmen değer düşüklüğü olmaması da ilginç.Vade farkı olmuyor mu ki?
    Önceki çeyrek bilançoya göre daha umutlu olduğumu kendi adıma söyleyebilirim.
    Sayın topik üyeleri, başta Oralet Osman olmak üzere çok güzel detay bilgi verildiği için teşekkür ediyorum.
    Saygılar. YTD.

3.  Alıntı Originally Posted by Selim_34 Yazıyı Oku
    Kıyaslamaların gerçekten çok mantıksız,

Tesla dediğin firmanın Amerika, Asya ve Avrupa'da 10'a yakın fabrikası var ve EV üretiminde tüm dünyada 1 numaralı marka.

Hektaş kedi maması üretip satmayı becerirse "büyük inovasyon" diye lanse edecek.
    Peki

2019’e kadar ZARAR açıklayan bir firma

Neden ve nasıl 2 milyar dolardan 58 milyar dolara piyasa değerine ulaşır ?

Bunun mantıklı açıklamasını yapabilir misiniz lütfen ?

Ortada 1 cent kar yok, 2011’den 2019’a kadar.

//

1.5 milyar dolar kâr açıklayan Ferrari NASIL 60 milyar dolar pd’ye sahip ?

Bununda mantıklı bir açıklaması varsa öğrenmek isterim.

4.  Alıntı Originally Posted by Mgus Yazıyı Oku
    Detay bilgiye ihtiyaç var ama olasılıklar:
    Tedarik, yatırımlar, ArGe, kısa vadeli borç ödemeleri için olabileceği gibi kredi vadesine göre değişen blokeli mevduat teminatını da kapsiyor olabilir.
    Hisseye dönüşebilir tahvil ihraçları ve bonolarla nakit temini şirketi finansman gid3riyle yaşamayı öğrenmesini zorunlu kılar.
    Satışların ortalama 270 gün vadeli olmasına rağmen değer düşüklüğü olmaması da ilginç.Vade farkı olmuyor mu ki?
    Önceki çeyrek bilançoya göre daha umutlu olduğumu kendi adıma söyleyebilirim.
    Sayın topik üyeleri, başta Oralet Osman olmak üzere çok güzel detay bilgi verildiği için teşekkür ediyorum.
    Saygılar. YTD.
    1 milyar 254 milyon arsa satışındna nakıt geldı onun etkisidir.ben maaleysef daha umutsuzum son 3 ayda 1 milayar 300 mılyon daha faız gideri olur tplamda 3-5-4 milyar faız gideri 1 yılda inanılmaz rakam olur.
    Mahvolan Apaçık Bir Delil Üzere Mahvolsun
    Yaşayan da Apaçık Bir Delil Üzere Yaşasın

5. Bir ara tahsisli sermaye arttırı mı falan düşünülüyordu diye hatırlıyorum. Gerçi şu haldeyken kim kaçtan alacak hisseleri muamma ama rafa mı kalktı acaba bu düşünceler. Borçlanma sorunumuz yok diye diye boğazımıza kadar borca girdik. Kazancımız faizleri ödemeye gidiyor. Önümüzdeki birkaç yıl olağanüstü bir üretim patlaması yapılamayacağına göre şirketin üretim faaliyetleriyle bu borcun eritilmesi çok zor. Farklı finansal enstrümanlara acil ihtiyaç var. Ferbis arzından ne geleceği meçhul. Hadi iyimser olalım. 2 milyar gibi bir rakam gelse. Üstüne % 100 bedelli olsa 2.5 milyarda buradan gelse yine bize ilaç olmayacak. İyi birşeyler görmeye çalışıyorum, iyimser olmaya çalışıyorum ama bu borç rakamı bütün enerjimi alıp götürüyor. Bir çeyrekte borç 2 katına çıkar mı arkadaş.

6.  Alıntı Originally Posted by mersey Yazıyı Oku
    Bir ara tahsisli sermaye arttırı mı falan düşünülüyordu diye hatırlıyorum. Gerçi şu haldeyken kim kaçtan alacak hisseleri muamma ama rafa mı kalktı acaba bu düşünceler. Borçlanma sorunumuz yok diye diye boğazımıza kadar borca girdik. Kazancımız faizleri ödemeye gidiyor. Önümüzdeki birkaç yıl olağanüstü bir üretim patlaması yapılamayacağına göre şirketin üretim faaliyetleriyle bu borcun eritilmesi çok zor. Farklı finansal enstrümanlara acil ihtiyaç var. Ferbis arzından ne geleceği meçhul. Hadi iyimser olalım. 2 milyar gibi bir rakam gelse. Üstüne % 100 bedelli olsa 2.5 milyarda buradan gelse yine bize ilaç olmayacak. İyi birşeyler görmeye çalışıyorum, iyimser olmaya çalışıyorum ama bu borç rakamı bütün enerjimi alıp götürüyor. Bir çeyrekte borç 2 katına çıkar mı arkadaş.
    4.5 milyar da kredi çekse eder 9 milyar, öyle rahatlamaz mı?

7. Ben de kapıyı sessizce çekip kaçıyorum byss

Ytd

8. Zamanında halkın beynini uyuşturmaktan başka hiçbir işe yaramayan, şaibe ve şike dolu, herkesin her şeyin farkında olduğu ama görmezden geldiği şu futbol kluplerinin borçlarını silmişti hökümet, 200 milyar borcu silinen Cengiz İnşaat tan daha çok faydamız var bu ülkeye, Hektaşın da tum borclarını devlet ustlensın, bız onlara 3 yılı geri ödemesiz 10 yıllık vadeyle ödeyelim faizi neyse ama önce şu yatırımlarımızı bitirebilelim ki para kazanabilelim, ülkeye dövız sokup cari acıgı kapatabilelim.

Fenerliler eklesin

Sayfa 263/700 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •