Sayfa 781/1001 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 6,241 - 6,248 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1. 100 yıl oldu halk olarak hala cumhuriyeti anlayamadık, cumhuriyet sayesinde kula kul olmaktan kurtulabileceğimizi idrak edemedik çünkü, hazır geldi , zorla alsaydık belki idrak ederdik.
    Bütün dünyada devletler halklarının devlete itaat etmesini ister, bunu yumuşak yapanlar olur , devlet ana gibidir, sert yapanlar olur, devlet baba gibidir. Ama devlete tapan millet az bulunur . Bizde Laik olan laik devlete, dinci olan Osmanlı Devleti'ne tapar ( ki bence Osmanlı'nın dinle imanla ilgisi çok azdır , pek çok padişahın göstermelik , yönetmek için müslüman olduğunu düşünüyorum, öyle olmayanları tenzih ederek ) 0.

Fransa da devlet sansürcüdür, devlet idaresi baskıcıdır esasen kuralları fazla esnek değildir ama Fransız halkı bireysel olarak saldırgan olmamasına rağmen, hemen organize olup işine gelmeyen bir yasa da ve olayda tepki koyar, kamyoncular olayı, sarı gömlekliler gibi biz de cumhuriyet böyle gelişmedi, okulda tokat , dayak, askerde dayak , ben gençken stajda işyeri doktoru beni azarlamıştı sen fikir yürütemezsin diye ,bu halktan bu çıkıyor. Okumuşu , cahili çoğunlukla aynı.

Ne zaman halk ve bürokrasi birlikte devleti oluşturup yönetirsek sorunlar o zaman biter. Yani cumhuriyeti idrak etmeliyiz. Anayasa mahkemesi ve anayasa insan olmak birey olmak için en önemli kurum kaldırır veya çöp muamelesi çekersen , kula kul olursun. Kim anayasa için miting yapar bu ülkede....

Anasaya ve kurumlar olmazsa veya olsa da işlemezse , ben sen o hepimiz, herşeyimiz, malımız, çocuğumuz... kimin malı olur bi düşünmek lazım.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    20 yılda ülkede çürütmedikleri, bozmadıkları hiç bir yer kalmadı...

“Akademideki çürümeye dur demek gerekiyordu!”
    Prof. Dr. Recai Coşkun akademik çöküşe dikkat çekmek için Küçük Emrah’ın acıları, Teoman’ın ‘Paramparça’ şarkısından başlayıp, “Stalin mort oldu”, “Marks, hemoroitten oturamı-yor” diye yazıp bir makale uydurdu. Hakemli dergiye 500 TL ödedi. Makalesi, “Bilimsel” bulunup, yayınlandı.

https://www.sozcu.com.tr/2023/egitim...yordu-7858640/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Aynen öyle,yani eşbog görevini verenlerdir,zaten kendi söylemiştir ortadoğunun eşbob başkanıyım diye bizede bir görev verilmiştir dedi,şimdi zaman daraldığı için ülkenin anahtarını teslim edemiyor onlara,zaten sıkar,öyle orduya darbe son olarak yargıya darbe çare getirmedi kökünden halletme yoluna düştü panikçe,zaten ömrüde yetersiz yaşayan bir ceset,lanet insanı bu hale getirir,başta fatih etmişti peşinden yer altında yatan şehitler ve onun canlı olanları,mesela ben devamlı lanet okuyorum ona ve bize bunu musallat edip destek verenlere,çünkü enerji sarmalında her nesne biribiriylen iletişim halindedir,her yaptığın iş kayıt altındadır,işin özü hem ilahi adaletten hemde kurulmuş düzen Türk adaletinden kaçış yoktur gidecekleri yer ya ölüm çukuru,yada hapis,böylelerine kolay ölümde yoktur,çünkü çeke,çeke zıbaracaklardır ibreti alem için.
    Anladigim,Anayasa Mahkemesinde kendini satmamis onurlu yargiclar var.

Bunlar sayica AYM'deki satilmislardan cok olmali ki hala dik durabiliyorlar.

Bu yargiclar bizim son sansimiz.

Onlar,bu hukuksuzluk duzenine karsi, mesru mudahale imkani kalan son guc.

Basta Yargitay Bassavcisi olmak uzere tum satilmis yargitay yargiclarini yuce mahkemeye gonderme sanslari var mi bilmiyorum, ama bu kale de duserse, baska tutunacak hic bir dalimiz kalmayacak.

Insallah Yargitay'daki tum yargiclari mahkeme onune sererler.

Eğer yanlış yazmadılarsa korkunç bir yatırım gitmiş, 32 milyar dolar gayme!
    Son düzenleme : reha kaya; 11-11-2023 saat: 12:51.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Anladigim,Anayasa Mahkemesinde kendini satmamis onurlu yargiclar var.

Bunlar sayica AYM'deki satilmislardan cok olmali ki hala dik durabiliyorlar.

Bu yargiclar bizim son sansimiz.

Onlar,bu hukuksuzluk duzenine karsi, mesru mudahale imkani kalan son guc.

Basta Yargitay Bassavcisi olmak uzere tum satilmis yargitay yargiclarini yuce mahkemeye gonderme sanslari var mi bilmiyorum, ama bu kale de duserse, baska tutunacak hic bir dalimiz kalmayacak.

Insallah Yargitay'daki tum yargiclari mahkeme onune sererler.
    4 sene boyunca dişimizi sıkacağız olursa iktidar değişikliği olursa bu yaptıkları her şey onların zararına olur. Adamlar rant vs bir sürü villa site sahibi oldular güzel yerlerde bu kanunla onu kamulaştırip fizanda daire yada arsa ver karşılığında. Bir kere kendileri için tehlikeli bu. Bunu anlayamayacak kadar cahil bir mebus kesimi var

Adını bile duymadım, bilen varsa bravo.

Haaa... Bonsai imiş, ulan kannabinoid ne bonsai yazsanıza.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    4 sene boyunca dişimizi sıkacağız olursa iktidar değişikliği olursa bu yaptıkları her şey onların zararına olur. Adamlar rant vs bir sürü villa site sahibi oldular güzel yerlerde bu kanunla onu kamulaştırip fizanda daire yada arsa ver karşılığında. Bir kere kendileri için tehlikeli bu. Bunu anlayamayacak kadar cahil bir mebus kesimi var
    Biraz iyi niyetli düşünün 4 sene ne, aniden bir selâ okunur ben de ~ 38 yıllık viski mi açarım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

8. ons altın, atanın ölüm yıldönümünde 1938 kapattı sonuçta derin bir piyasa uğraşsan olmaz, ilginç rastlantı..!!

https://finanswebde.com/altin/ons
    Son düzenleme : realities; 11-11-2023 saat: 13:12.

Sayfa 781/1001 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •