Yazsam ne olacak, o fotoğrafta İnönü 80 yaşında gibi, ne başbakan ne de cumhurbaşkanı...
Gelde göt verenlere izah et!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Benim tespit ettiğim en büyük sorun 4+4+4 yıllık eğitim den sonra hafi bu kadar okudum dersane vs üstüne 4 yıllık üniversite eğitimi. 22-23 yaşında mezun oluyor. Ülkenin ihtiyacının çok üstünde mezun veriyoruz uyduruk bölümlerde. 16 sene okumuş genç masa başında rahat bol paralı iş istiyor. Hukuk fakültesi okumuş stajını yapmış avukat, piyasada asgari ücreti zor alıyor. Sanayide, teknik servis birimlerinde, otomotiv sektöründe, inşaat tadilat işlerinde bunun gibi bir sürü bölümde yetişmiş eleman yokken ülkenin ihtiyacının olmadığı bölümlerde on binlerce mezun veriyoruz. 23 yaşına kadar okumuş eğlenmiş rahata alışmış genci iş piyasasına sokmak mümkün olmuyor. Tahminimce 20 sene sonra her yerde göçmenler çalışacak. Fransa da İngiltere de olduğu gibi kara kara adamlar olacak ülkede
Kadın ne diyor bi gecede cahil kaldık, tabii Kars'ın , Erzurum'un, Yozgat'ın, bütün köyleri ve herkes cumhuriyetten önce su gibi okuma yazma bilirdi, Osmanoğulları bütün ülkeyi mektep lerle doldurmuştu, evler kitap doluydu, bir mektup okutmaya, yazdırmaya en az 1 saatlik yola yürüme gitme falan yoktu, Atatürk geldi , harf değişince bir gecede herkes cahil oldu.
Fesli Kadir bunları eğitti, bu fikirleri üretip yayan Fesli Kadir ve saz arkadaşları dır. İlginç olan Fesli, Msraş dondurmacısı Kadir Fesli giyerken bir de gravat takardı, bu nasıl bir kombinasyon anlamak mümkün değil.
Milliyetçiler aslında bu Fesli yi sevmezlerdi ama para ve güç karşılığı ses etmez oldular..
Zaten onlar ses etmeyince de Fesli, keşke Yunan galip gelseydi demeye başladı.
Cumhuriyet Halt Partisi de gece gündüz bunu kullansbilecekken Faik Öztrak ın cebinden çıkardığı stiker a karalanmış notlarla 13 yıldır hakkıylan muhalefet etti nokta.
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Hiç bir şey tesadüf değil.....
Bu ülkenin cumhur başkanı....
Fesli kadir'in ayağına gidiyor........yatağında ziyret ediyor.....
Yetmedi.....!!!!!!!!!!!
Bu ülkenin savunma bakanı....eski genelkurmay başkanı.....Hulisi akar....
Fesli kadir!in ayağına gidiyor......fesli kadiri yatağında ziyaret ediyor.......!!!!!!!!!!!!!!!
Yer İmleri