Sayfa 407/1008 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 3,249 - 3,256 arası.

Konu: Vıop LVI

1.  Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    Şu hisseyi şu kadar tutsaydım şu kadar kazanırdım hikayeleri bana hep anlamsız gelmiştir. O hisseyi sana o kadar tutturmazlar dolayısıyla da o kadar kazanamazsın. Kafana silah dayayamazlar ama öyle bir grafik çizerler ki hareket başlayana kadar görece ciddi zarar yazdırırlar ve sattırırlar. Zaten o noktada mantıklı olan da satmaktır. Bu söylediğim 5 lot 100 lot için geçerli değil tabi. Tahtada yüzde olarak yer işgal eden değerler için konuşuyorum. Tahtacı malının %0,1 ini bile kaptırsa o gece huzurlu uyuyamaz. Borsada hisse fiyatları her ne kadar sürekli artma eğiliminde olsa da hisse adeti olarak baktığınızda zerosum gamedir. Kimde ne kadar hisse var adamlar biliyor. Tahtada ciddi yer işgal ediyorsanız adamlar nereye hangi vadede ne kadar borcunuz olduğunu dahi biliyorlar. Geçsinler satmasaydım şu kadar param olurdu geyiklerini.
    Bir noktasj hariç, ben 4 katladim,parmak tan tutta aramaya varana kadar,hatta burda jile mesaj neyin kapalı,psikolojik baskı.
    Gerisi noktasına kadar haklı paylaşım, tutsaydın mesela
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2. İlk zamanlar mal gibi birde hissenin sayfasına yazıyordum
    Yakınlarda da çok güçlü bir ekip oldugunuda biliyom,

3. Buralarda yani,uzakta değil

4.  Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    Şu hisseyi şu kadar tutsaydım şu kadar kazanırdım hikayeleri bana hep anlamsız gelmiştir. O hisseyi sana o kadar tutturmazlar dolayısıyla da o kadar kazanamazsın. Kafana silah dayayamazlar ama öyle bir grafik çizerler ki hareket başlayana kadar görece ciddi zarar yazdırırlar ve sattırırlar. Zaten o noktada mantıklı olan da satmaktır. Bu söylediğim 5 lot 100 lot için geçerli değil tabi. Tahtada yüzde olarak yer işgal eden değerler için konuşuyorum. Tahtacı malının %0,1 ini bile kaptırsa o gece huzurlu uyuyamaz. Borsada hisse fiyatları her ne kadar sürekli artma eğiliminde olsa da hisse adeti olarak baktığınızda zerosum gamedir. Kimde ne kadar hisse var adamlar biliyor. Tahtada ciddi yer işgal ediyorsanız adamlar nereye hangi vadede ne kadar borcunuz olduğunu dahi biliyorlar. Geçsinler satmasaydım şu kadar param olurdu geyiklerini.
    Kredi ile takılmıyorsanız, özellikle gerçek değeri ile ilgili az buçuk fikir sahibiyseniz, psikolojiniz sağlamsa , o andaki fiyat çok sizi enterese etmiyorsa gitmez dediğiniz tahtayı eşşek gibi götürmek zorunda kalıyorlar ve hülyalara dalmazsanız, siz de malı çakıyorsunuz. O yüzden tam tersi tahtadakini rahatsız edecek ölçüde alabiliyorsanız alın. Asıl kazanç orada

5. Bende bazen bilanço,ilerisi,gelecek felan eveler gevelerim,asolan patronlar,ötesinide birazcık siz verin,ogrenek,
    Bilgi yi paylaştıkça kazanacug
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. SON DAKİKA;Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Türkiye'ye yatırımcı GÜVEN'i geri geldi.
    Türkiye'nin kredi risk primi (CDS), mayıstaki 700 baz puan seviyesinden 400 baz puanın altına indi.
    Türkiye'nin risk primi neredeyse yarıya inmiş durumda yani yatırımcı güveni geliyor, bu da sermaye girişine yol açacak." dedi.

BİR YORUM DA da denilmiş ki; Gösterge faiz 8 den 33,5 yükselmesi CDS'nin düşmesine sebep olur Matematikte deniliyor …

boğalar ve ŞORT24 part 2 :

https://www.youtube.com/watch?v=niJAYXOSvQ8

gerçek adımın MUSTAFA olmasıda manidar...

en son akşam seansında MERT ABİ'yi furuyorum

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    SON DAKİKA;Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Türkiye'ye yatırımcı GÜVEN'i geri geldi.
    Türkiye'nin kredi risk primi (CDS), mayıstaki 700 baz puan seviyesinden 400 baz puanın altına indi.
    Türkiye'nin risk primi neredeyse yarıya inmiş durumda yani yatırımcı güveni geliyor, bu da sermaye girişine yol açacak." dedi.

BİR YORUM DA da denilmiş ki; Gösterge faiz 8 den 33,5 yükselmesi CDS'nin düşmesine sebep olur Matematikte deniliyor …
    Cds in makbulü 400 müş gibise konuşuyor
    Avrupa ülkelerinde 50 cds puanı olan ülke bulmak zor
    400 puan cds ile dünyada en yüksek 10 ülkeye girebiliriz.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 407/1008 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •