Sayfa 170/543 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270 ... SonSon
Arama sonucu : 4338 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. unuttum yaa..

geçen gün şirkete yazdığım soruların cevapları geldi

hoş beşe girmeden direk soru cevaplara geçiyorum

SORU1)KAPASİTE ARTIŞI FAZ-2 DEDİĞİNİZ ÇALIŞMADIR

KAP haberlerinde bahsi geçen kapasite artışı servis merkezimiz içindir.FAZ-2 olarak bahsettiğimiz A2 fabrikamızdakirevizyonyatırımları sonrası A1 fabrikamızdayapacağımız revizyonyatırımıdır,kapasite artışı değildir.gerek servis merkezinin kapasite artışı,gerekse fabrika revizyon yatırımları katma değerli ürünlerimizin üretimini arttırmayayöneliktir..

SORU-2) BİRİNCİ SORUYA CEVAP EVET'SE BU İKİ ÇALIŞMA YANİ FAZ-2 VE KAPASİTE ARTIŞI ÇALIŞMASI AYNI ANDAMI YAPILACAK

servis merkezi kapasite artışı önümüzdeki günlerde başlayacak olup FAZ-2 başlama tarihi henüz netleşmemiştir.netleşince kamu oyu ile paylaşılacaktır

SORU-3) KAPASİTE ARTIŞI AYRI BİR YATIRIMSA FAZ-2 ÇALIŞMASI İPTAL EDİLECEKMİ

kapasite artışı çalışması ayrı bir yatırımdır ve faz-2 iptali şimdilik söz konusu değildir.

soru ve cevaplar böyle..

2. şimdi şu yukardaki yazıyı yazarken bir soru takıldı aklıma..onuda sordum

komikmi değilmi bilemedim ama sordum

cevap gelince sorusuyla beraber onuda yazarım..

3.  Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    unuttum yaa..

KAP haberlerinde bahsi geçen kapasite artışı servis merkezimiz içindir.FAZ-2 olarak bahsettiğimiz A2 fabrikamızdakirevizyonyatırımları sonrası A1 fabrikamızdayapacağımız revizyonyatırımıdır,kapasite artışı değildir.gerek servis merkezinin kapasite artışı,gerekse fabrika revizyon yatırımları katma değerli ürünlerimizin üretimini arttırmayayöneliktir..

SORU-2) BİRİNCİ SORUYA CEVAP EVET'SE BU İKİ ÇALIŞMA YANİ FAZ-2 VE KAPASİTE ARTIŞI ÇALIŞMASI AYNI ANDAMI YAPILACAK

servis merkezi kapasite artışı önümüzdeki günlerde başlayacak olup FAZ-2 başlama tarihi henüz netleşmemiştir.netleşince kamu oyu ile paylaşılacaktır

kapasite artışı çalışması ayrı bir yatırımdır ve faz-2 iptali şimdilik söz konusu değildir.

soru ve cevaplar böyle..
    Cok sagolun bize de ilettiginiz icin

4. yavrum kocaoğlanım..yürü be..

5. https://www.tradingview.com/x/i21MjrIX/

günlükde böyle bir görüntü var

tabi bence

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Çizdirtmediniz malınızı umarım sn. Tuquaz, sığ tahtada her lot kıymetlidir.
    Ben bakma gereği bile duymuyorum..kocaerin kalitesinden şüphem yok..hakettiği yerleri de göreceğine inanıyorum..yalnız tahtada kisacilar ile çok oynuyorlar..bazen o kadar baskı yapip hiç çıkmayacak algısı yapıyorlar ki bilenler bile bilgilerinden şüphe etmeye başlıyor..
    Sürekli söylediğim gibi buraları henüz fragman..filmin başı..asıl sert ve göze hoş gelen hareketler önümüzdeki zaman diliminde olur düşüncesindeyim .bu haliyle bize yılda enflasyon kadar bile kazandırsa bence yeterdir..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    unuttum yaa..

soru ve cevaplar böyle..
    Bu değerli paylaşım için çok teşekkürler..

8.  Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    şimdi şu yukardaki yazıyı yazarken bir soru takıldı aklıma..onuda sordum

komikmi değilmi bilemedim ama sordum

cevap gelince sorusuyla beraber onuda yazarım..

soruma cevap gelmiş

SORU:BİR SORU TAKILDI AKLIMA

SERVİS MERKEZİ DEDİĞİNİZ NEDİR?

ÜRETİM ALANIMIDIR,ÇELİK VS'Mİ ÜRETİLİR YOKSA ÜRETİLEN NİHAİ ÜRÜNLERİN SON KULLANANLARA SERVİS EDİLDİĞİ BİR ALAN-

MEYDAN-DEPO VARİ BİR YERMİDİR.

CEVAP:servis ve galvaniz fabrikamız ayrı üretim alanları olup A1-A2-A3 fabrikalarımızda üretilen

ürünlerin bir bölümü bu tesislerimize gelerek proje bazlı olarak müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik işlenmektedir.

servis merkezimiz çelik profillerin üzerinde kesme,delme,kaynaklama,soğuk şekillendirme işlemlerinin yapıldığı,tesisimiz olup

galvaniz fabrikamızda servis merkezinden çıkan ürünlerin çinko ile kaplama işlemlerinin yapıldığı tesisimizdir.

cevap bu şekilde geldi..

Sayfa 170/543 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •