Sayfa 610/1008 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 4,873 - 4,880 arası.

Konu: Vıop LVI

SPOT kapanış, alıcı tarafı güçlü görünüyor, piyasanın malını almışlar gibi! en iyi satıcı BofA son 3 saat eşleşme dahil hep alarak -700 den +700 e yakın alıcı kapattı, Ak Yatırım da alışı arttırarak kapattı, YapıKredi Yatırım ise alış tarafından satış tarafına geçti,

2. Dayı bunlar halen ısınma market zirveyi deler geçer obo iptal ise o kadar daha yüksek gider buda bacak omza formasyonu dayi

3.  Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    Dayı bunlar halen ısınma market zirveyi deler geçer obo iptal ise o kadar daha yüksek gider buda bacak omza formasyonu dayi
    Dayucuğum sen grandsupercycle düşün boşver zirveyi göremez bunlar bildiğin şemsiyeyi sağlam monteleme ayakları, suyuniçine girince anlıyorsun dışardan bakarken ralli gibin durduğuna aldanmayasın.
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    nail baba rallisi için şartlar oluşuyor gibi

olası resmiyete bürünmüş ateşkes

CDS in 300 e göz dikmesi

palayı cesaretlendirebilir

Açıkça ben pıst100 6800 - 7000 denemesi bekledim ,,erteledi muhtemelen
    noel baba geliyor Memet yolda

5. Vay arkadaş Thy tarihi zirveye gelmiş.. Memlekette ne kadar çok enayi varmış bedava gibi almışlar...

6. THYAO 18.5 milyar hacim olmuş.

Short giden çok olmuştur, yoksa bu kadar hacim ve yükseliş zor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Sosyal medyada Sasa ile ilgili bazı yazıların mahkemeye verildiği konuşuluyor.
    Herkesin aklında olsun...

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Şimdi THY kanalı yukarı kırarsa, endekste sanki alçalan takozu daha kolay kırar gibi...
    Kalsın bakalım kenarda...Nasip diyelim..

15 Kasım da acaba çalışır mı diye paylaştım. Ertesi gün direnci kırıp THY öncülüğünde endeksi de yukarı aldılar.
    THY..235 TL
    Endeks ..7665 di..

THY tarihi zirvesine geldi. Yarın yukarı alır ve üstünde kalırsa artık dolar grafiğe bakacağız..Ama bugün zirveyi görüp satan çok olmuştur. Vadeli de kısa poz açılmıştır bence.. Malını aldıklarını ve kısacıları ezmek isteyecek mi göreceğiz.

Sayfa 610/1008 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •