Sayfa 641/1008 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 5,121 - 5,128 arası.

Konu: Vıop LVI

1. İstiyorsan akşam akşam çiziyim tavana kadar dayu
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tebrikler tohatlı abi, kuşun kanadını kırdın
    Teşekkürler dayucum.... ama faydalanamadım thy den....bile bile....olsun sen kazandıysan...o da bize mutluluk verir....belki 3-5 aileye daha yardım edersin.....sevabı çoktur dayucum....

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Teşekkürler dayucum.... ama faydalanamadım thy den....bile bile....olsun sen kazandıysan...o da bize mutluluk verir....belki 3-5 aileye daha yardım edersin.....sevabı çoktur dayucum....
    benede teşekkür borçlusun dayı

o 853150 ye yatmasaydım... TÜPRAŞ ve ASELSAN ile DARBE KALKIŞMASI'na yeltendiler... izlediysen

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Enka da şirket sürekli geri alım yapıyor..
    Özel bir durum mu var?
    Sanırım ukranya savaşın bitmesin on a yarayacK
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5. Daha şubatta çok vR ,arada iyice başkada mal alsak yaw..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ben sizi anlıyorum, eğer şu yazdıklarınızı derli toplu bir şekilde genel olarak yazarsanız daha açıklayıcı olur. herkes anlar.

bu haliyle sadece kolpa duruyor.

niçin safi vop yapılmaz?
    Beyfendi nasıl anlatayım

Simdiki geelcegi bir insanın bilmesi tam olarak neler gerçekleşebileceğini ortaya koyması mümkün değildir. Çinki gelecegi sadece Allah bilir.

Grafiklerde bar hareketleri ve mega paranın oluşturduğu veya denk geldigi olusumlardan mana çıkartmak teknik analiz ve şeytanın dalga analizi metodu ile birleştirerek şeytani ilimlerle gelecdek De olabilecek hareketleri olabiliysel ortaya koymak kolpaddir..

Çok güzel demişsiniz teknik anslix diye birşey yoktur.

VOB yaparsan dayı mega potansiyelini ortaya koyan bu markette yanlış harekrtte potansiyel harekdte geçtiği Nda borçlu kalinacak

Adiozza

7. Herkes paranın altında kalmış gözler kamasmis muthis bir cazibe dünyası sunuyor VOB. Ben bele bir müthiş cazibe vobun tarihinde hatırlamıyorum. Bir günde yuzbinlere paraya para demiyor kimse dayı..

Dilan Polat fakir kalıyor dayı vobcu yanında.

Epik

Adioz

8. Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 641/1008 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •