Sayfa 695/1008 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 5,553 - 5,560 arası.

Konu: Vıop LVI

1.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bugünlerin geleceği o günlerden belliydi. Çok anlattılar kimse kaale almadı. Çünkü kolay para tatlı geliyordu. Bedavaya kredi al. Borcunu enflasyon ödesin. Ne güzel dünya. Bu işte dirayetli duruş lazım. Asıl şimdi vaz geçerse o zaman temelli zictigimizin ilanı olur.
    Ben şuan en çok sıkıntıyı akplilerin çektiğini düşünüyorum seçimden önce anketler çok çok kötü çıkarsa kellesi gider diye düşünüyorum. Bence hala ekonomi tam ayakları üzerine basmıyor. Tasarruf varmı yok, liyakat, hukuk, bireysel özgürlükler zaten yok. Kayıtdışı ekonomi ile mücadele yok denecek kadar az. Kabine değişikliği sonrası üzerine gidilen çeteler sanki iktidar değişikliği olmuş gibi bunlara kim yol verdi siyasi ayağı kim belli değil

2. Çok fazla çelişki var sistemde
    Akıllı olan deli gömülür bu düzende.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. İzmir'de aday Tunç SOYER olursa kesin kaybeder.(not alalım burada)

4. Yerli ve yabancı özel bankalar geçen hafta özkaynaklarını artırmış, Kamu mevduat banklarında özkaynak 2 aydır yatay.

Tekrar sermaye takviyesi gerekir, İş Bankası ve Yapı Kredi sermaye benzeri tahvil ihraç haberleri vardı, onlar da takviye yapıyor.

5. 2024 de otolardan orta-uzun vade alım yapılabilir...
    .......................
    İstikrarlı ekonomi için sabırlı olmalıyız..

Merkez Bankası'nın politika faizini %40'a yükseltmesine ilişkin Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (@ODMDOtomotiv) Başkanı Ali Haydar Bozkurt'un yorumu;

"Faizlerin 500 baz puan artması enflasyonla mücadele ve dövizi kontrol altında tutma kararlılığının net bir göstergesi. CDS'ler de düşüyor. Bunlar, mali disiplin konusundakı kararlılığı net olarak göstermesi bakımında oldukça olumlu.

Bu gelişmeler gelecek sene otomotiv pazarının düşmesine sebep olacaktır ancak uzun vadede istikrarlı bir ekonomiye kavuşmak için herkes gibi otomotiv sektörü de sabır göstermek durumundadır. "

6. Kamu yeni kredi vermeyi kesmiş gibi. Yabancı ve yerli mevduat bankaları muhtemelen yüksek faizler ile kredileri roll ediyor.

Yabancı ve özeller genelde bireysel ağırlıklı ve kısa vadeli gidiyorlardı, son zamanlarda SMS'ler geliyor kredileri 24 aylık demeye başladılar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,163

Bear_Bull
    @BearBull26

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    İzmir'de aday Tunç SOYER olursa kesin kaybeder.(not alalım burada)
    Cahape taş koysa kazanır... İzmir seçmeni...hadepe seçmenine çok benziyor...bu yazı da tapu gibi kalsın.... ileride kısmetse konuşuruz

Sayfa 695/1008 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •