Sayfa 869/1001 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 6,945 - 6,952 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

  1. #6945
    Ha bu arada bu seçil hakan ateş konuyu biliyordu,sen bu işi tamamen üstüne al olay zimmetten çıksın dolandırıcılıktan bir kaç yıl yatar çıkarsın sana avukat da tutarız sonuna kadar kollarız da demiş.Kadının ifadesi böyle ,hem de banka içi geniş katılımlı bir toplantıda bu konu tartışılmış.Bu konu daha çok dallanır budaklanır.

  2. #6946
    Dikkat ettiniz mi kurumsal olarak denizbank akıllı insan böyle işe para koyar mı mealinde bir açıklama yaptı.Ama hakan ateş ten tek kelime yok,böyle aylarca süren bir konuyu duymadım görmedim bilmiyorum modunda.Sizce mümkün mü.

  3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Dikkat ettiniz mi kurumsal olarak denizbank akıllı insan böyle işe para koyar mı mealinde bir açıklama yaptı.Ama hakan ateş ten tek kelime yok,böyle aylarca süren bir konuyu duymadım görmedim bilmiyorum modunda.Sizce mümkün mü.

    Yorum yapmaması lazım. Dava süreci devam ediyor. Zaten BDDK ve hakimler ne derse o olacak. Bankanın yorum yapmaması lazım. Ancak kayıtlı bir durum varsa ve denetimde de görünüyorsa, banka bunu kayıtlı olduğu halde ihmal etmişse o zaman başı ağrır. Tüm para alışverişi kayıtdışı ise şirketler personelinin şahsi işlediği suçlardan sorumlu tutulamazlar.

  4. #6948


    Fatih Terim para koymadım diyor ama, burada 700 bin dolar yatırıp 1.5 milyon dolarla elini yıkayıp çıkmş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

  5. #6949
    Sn kastırsef dava süreci devam ederken dava hakkında yorum yapılmamalı olayı bizim seviyemizdeki bir ülkede artık çok lüks kalmış bir hukuk kuralı.Bu davada kurum elbet gerekeni hakan ateş ten bağımsız yapar yapmalı.Ama hakan ateş artık olayla alakalı,seçil hanım ifadesinde direk haberi vardı demiş.Madem hukuk var bu adam hala nasıl o koltukta oturuyor,o koltuktan bu dava bitene kadar el çektirilmeli delillerden uzak tutulmalı.Bu bankaya insanlar para yatırıyor.Ha hiç alakan yoksa madem seni görevden almıyorlar sen çık söyle bu konuyla zerre alakam ve bilgim yok de.Doğrusu bu değil mi.Ya kamera kayıtları ifadeler şunlar bunlar,hepsini etkilerse.

  6. #6950
    Banka başka hakan ateş başka,hakan ateş artık bence şüpheli durumdadır.

  7. #6951


    Orada bir paraf var ama, parafın hukuki geçerliliği yoktur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

  8. #6952
    Bu ülkede artık dava devam ederken yorum yapılmamalı kuralını geçtim ,sonuçlanmış mahkeme kararları uygulanmayabiliyor.Fetö nün yaptığı en büyük kötülük bu oldu.Senin yargın benim yargım olayını sıradanlaştırdı.Artık hukuk güçlünün elinde silah gibi bir şey oldu.Bunlar ortadayken ersan şen gibi şu şu şu nedenle şu olmalı bu olmalı falan.Sadece acı acı gülebiliyorum maalesef)))))) O işler bitti.

Sayfa 869/1001 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •