Sayfa 883/1001 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933983 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 7,057 - 7,064 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Konuya Fransız kalsa da önemli zira önemli gördüğüm bir resmi yükleyemiyorum.

Bu sitede eski yüklediğim resimleri silemiyorum 200kb yükleme miktarı var eskiler silinmediğinden yeni resim gitmiyor.

Bu iş nasıl oluyor bilen bir yazarsa iyi olur teşekkürler.
    https://imgyukle.com/

Böyle bir resim yükle sitesine fotoğrafı yükleyeceksiniz, resim yüklendikten sonra aşağısında Forum BB Code yazan linki kopyalayıp, bu forumda yazdığınız yerin üstünde image simgesine tıklayıp, çıkan penceredeki satıra yapıştırıp göndereceksiniz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Kayıtdışı Ekonomi ve yüksek Dolaylı Vergi bu ülkenin bir numaralı iç ve dış güvenlik sorunudur. Paranın izini takip et gerçeğe ulaşırsın.

Kara para, Dolandırıcılık, Uyuşturucu Ticareti, Organ Ticareti, Kadın Ticareti, Çocuk Ticareti, Tefecilik, Mafya, FETÖ, PKK, DAEŞ vb bütün kriminal olayların kök sebebi yüksek Kayıtdışı Ekonomi ve yüksek Dolaylı Vergidir.

Kayıtdışı Ekonomide bu tür kriminal suçlar hiç bitmez. Biri biter diğeri başlar.

-----------------

Yatırım vaadiyle 18 kişiyi 14 milyon TL dolandıran şüpheli yakalandı
    Kayseri'de, internet bankacılığı üzerinden yatırım yaptığı vaadiyle 18 kişinin, piyasa değeri yaklaşık 14 milyon TL olan altın, döviz ve aracını alarak dolandıran A.S., polis ekiplerince yakalandı. Şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

https://www.dha.com.tr/gundem/yatiri...alandi-2349927

3. Bakalım burada da varmı. Yüksek kâr getirisi verecem amerigan parasına aylık %30. Böyle bişi yapsam bana verecek var mı

4. Irak merkez bankasından Bağdat 2003 te Amerikanın çaldığı Altınların akıbeti ne oldu? Irak'a demokrasi getirdilerse Altınlarını da geri versinler bakalım. Katliam yapıp Altınları çalmak medeniyet mi?

bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bakalım burada da varmı. Yüksek kâr getirisi verecem amerigan parasına aylık %30. Böyle bişi yapsam bana verecek var mı
    Arda abin çay içmeye gelmiş.!!!
    Bak seyret.!!!

https://twitter.com/ononreklamlaar/s...820123411?s=12

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7. No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

8. Aga oldu teşekkürler tekrardan,
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Sayfa 883/1001 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •