Sayfa 826/1008 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 6,601 - 6,608 arası.

Konu: Vıop LVI

1. 7958 demiyidi gap. Buraya kadar gelmişken onuda doldur. Milletin aklında şüphe kalmasın.

2.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bu aselsan neden gitmiyor yahu. Salih abi bi üfle şuna. Olmazsa reisi çağıracam.
    Bunda nazar var. Onun için Bozkurtu kurban etmemiz gerekiyor onu kurban edersek olur bu iş yoksa nanay

3. Sımsıkı dimdik dayı unutma gözüne far tutulmuş animal gibi kalırsın VOB yapma

4. Bu grafiyin hakkı direk tavan emme direksiyon da ben deyilim

5. Ay sonu pozisyon taşıyanlara düşükten yeni vadeye taşıtıp sonra BES den devlet katkısı işlemlerine yüksekten satacak gibi.

Öte yandan borsa TCMB'yi ciddiye almıyor gibi, reel faiz yok vs bahaneler arkasına saklanıyor, sert bir şekilde gerileme olabilir, oyuncular yabancı gelecek diye Ocak ayına kadar idare etmeye çalışıyor belki.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. gelin altına boşverin burayı...

kafa rahat kalsa elinde altın kalıyor...

akarı kokarı yok mis gibi iş...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Memedabi makale yazmış sanırsam ama link patlak. Guncelleyebilir misiniz?
    https://dergipark.org.tr/en/download...e-file/1958655

8. Alırken hisse hemen geliyor, satarken herif bir ısırık alıyor beğenmiyor ise fiyat aşağıya iniyor. İşlemlerin ne kadarı gerçek belli değil.

Sayfa 826/1008 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •