Originally Posted by Ayasofya 2005 Ne diyelim ruhuna Fatiha mi iyi bilirdik mi diyelim hortum neyin ayarliyayim mi Bakacaaaz fazla hortum var mı?
Originally Posted by mustaf2231 Üç gündür lüzumsuz çıkmıştı zaten. Kağıdın kendisi de luzumsuz ..tamamen spekülatif bir kere alıp satmışlığım yoktur
Originally Posted by alenichev Gunu arti 2 kapatiriz diyorum ben. Originally Posted by ayhan53 günü tam 7.969,31 den kapatırız Originally Posted by emregunes 8000 üstü kapatır bence Cukkkkkkkkk 7931.69 bile kapatabilir Ama dediğin yerden bugün kapatmaz.
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ALPER Bakacaaaz fazla hortum var mı? Ağzına göre mi başka bir yere mi lazım
rüzgara karşı işiyenler var gibim bence
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Originally Posted by ayhan53 Cukkkkkkkkk 7931.69 bile kapatabilir Ama dediğin yerden bugün kapatmaz. Başkanım arkadaşlar seni soruyordu mağaradan çıktın mı diye. Ayının sana olan tavrı nasıldı
Originally Posted by ayhan53 Cukkkkkkkkk 7931.69 bile kapatabilir Ama dediğin yerden bugün kapatmaz. tek barların efendisi gelmedi daha adam % 1 den aşşa çizmiyor bakalım seanz sonu gelecekmi.
Originally Posted by abicim hadi gari 30-40 puan daha al ve son yarım saatte 200 puan aşağı ver şanına yakışır palacan abey. 8.950 de tıkıldın kaldın illaki uğraştıracak palacan abey ama sonunda teşekkürü hak ediyor 8.789 kapandım. 8.770 ten long denemesi yaparım
Forum Rules
Yer İmleri