Sayfa 885/1008 İlkİlk ... 385785835875883884885886887895935985 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 7,073 - 7,080 arası.

Konu: Vıop LVI

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Yakışır arslanıma

https://www.youtube.com/watch?v=X0vYPRu3iJo

Taklit sadece aslını yüceltir ,sen kral sın

https://www.youtube.com/watch?v=G0ITAJmi0Lg
    Eyvallah abi,senin yanında benim esamem okunmaz...

https://www.youtube.com/watch?v=kIa4WHZIUt8

2. KAP: TAVHL [ ] TAV HAVALİMANLARI HOLDİNG A.Ş. İhraç Tavanına İlişkin Bildirim

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1221382 İhraç Tavanına İlişkin Bildirim

27 Kasım 2023 tarihindeki özel durum açıklamamızda Şirketimizin Merrill Lynch International, BNP Paribas and Citigroup Global Markets Limited'a yurt dışında yerleşik sabit getirili enstrüman yatırımcılarıyla 27 Kasım 2023 tarihinden itibaren yapılmaya başlanacak olan toplantıları yürütmek için yetki verdiğini duyurmuştuk. Şirketimiz tarafından Türkiye dışında satılmak üzere ihraç edilmesi planlanan borçlanma aracı için talep toplama süreci tamamlanmıştır. İhraç edilecek tahvilin nominal değeri 400 milyon ABD doları, kupon faiz oranı %8,50 ve vadesi 5 yıl olarak belirlenmiştir. Şirketimizden tahvile ilişkin nakit çıkışı, ABD doları ile avro arasında çapraz kur takası yoluyla avroya çevrilecektir. Çapraz kur takasının da hesaba katılmasıyla enstrümanın %8,50 olan kupon faiz oranı Şirketimiz için avro bazında %6,87'ye inecektir. Satış işlemlerinin Sermaye Piyasası Kurulu'ndan tertip ihraç belgesi onayının alınması ve ihraca ilişkin sözleşmenin imzalanması ile birlikte 7 Aralık 2023 tarihinde tamamlanması beklenmektedir.

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    uyanacağından emin değilim

epik anlamda..

Şaka bir yana bizim akaryakit mükellefleri kudurmuş gibi para ariyorlardi, benden bile istediler . Bunların kulağı deliktir. 8 9 lira konuşuluyor.

4.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    KAP: TAVHL [ ] TAV HAVALİMANLARI HOLDİNG A.Ş. İhraç Tavanına İlişkin Bildirim

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1221382 İhraç Tavanına İlişkin Bildirim

27 Kasım 2023 tarihindeki özel durum açıklamamızda Şirketimizin Merrill Lynch International, BNP Paribas and Citigroup Global Markets Limited'a yurt dışında yerleşik sabit getirili enstrüman yatırımcılarıyla 27 Kasım 2023 tarihinden itibaren yapılmaya başlanacak olan toplantıları yürütmek için yetki verdiğini duyurmuştuk. Şirketimiz tarafından Türkiye dışında satılmak üzere ihraç edilmesi planlanan borçlanma aracı için talep toplama süreci tamamlanmıştır. İhraç edilecek tahvilin nominal değeri 400 milyon ABD doları, kupon faiz oranı %8,50 ve vadesi 5 yıl olarak belirlenmiştir. Şirketimizden tahvile ilişkin nakit çıkışı, ABD doları ile avro arasında çapraz kur takası yoluyla avroya çevrilecektir. Çapraz kur takasının da hesaba katılmasıyla enstrümanın %8,50 olan kupon faiz oranı Şirketimiz için avro bazında %6,87'ye inecektir. Satış işlemlerinin Sermaye Piyasası Kurulu'ndan tertip ihraç belgesi onayının alınması ve ihraca ilişkin sözleşmenin imzalanması ile birlikte 7 Aralık 2023 tarihinde tamamlanması beklenmektedir.
    5 Yıl içinde Dolar-Euro paritesi 1.20-1.30 olursa ne olacak?(ben olsam 1/2 olarak paçal yapardım)

YTD

5.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    5 Yıl içinde Dolar-Euro paritesi 1.20-1.30 olursa ne olacak?

YTD
    Yolcu başına gelir EUR olarak belirlendi diye biliyorum ayrıca ana ortak Fransız.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Şaka bir yana bizim akaryakit mükellefleri kudurmuş gibi para ariyorlardi, benden bile istediler . Bunların kulağı deliktir. 8 9 lira konuşuluyor.
    vala bana sorarsan % 100 zam gelse bile benim için haber niteliği taşımıyor inanki üstad.

ekonomi belki ilerde düzelir.. para pul bir şekilde dengelenir vs vs.. gelecekte

ama bu çöken ahlak bi daha yerine gelmez.

semantik bir örüntü olarak kalır beyinlerde sadece şu saaten sonra.

bunu başaran akp dir.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yolcu başına gelir EUR olarak belirlendi diye biliyorum ayrıca ana ortak Fransız.
    Tüm gelirleri böyleyse Euro olarak borçlanmak mantıklı...

YTD

8.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Tüm gelirleri böyleyse Euro olarak borçlanmak mantıklı...

YTD
    Bence akıllıca yönetiliyor. Eski ortaklar çıktı Franszılar kaldı ama çağrı da olmadı.

Ajet HUB olarak Esenboğa ve Sabiha Gökçen kullanacakmış. Sunexpress için de Antalya önemli bir HUB. İleride transfer merkezi yaparız diyorlardı ama AJet Esenoğa'yı transfer merkezi yapabilir. 200 uçak olacakmış ileride.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 885/1008 İlkİlk ... 385785835875883884885886887895935985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •