-
Holdingin en karlý sektörlede iþ yapýp yýllardýr hep zarar açýklamasý , bedelli sermaye artýþlarýyla belkide milyarlara varan paralarý kasasýna koyan bir holdingin , bu paralarý ne yaptý ! Bütün þirketler karýný 3 e 5 e 10 a katlarken Ýhlas holding hala zarar açýklýyor ve hala elimizdeki hisseleri 3 kuruþa almak için sürekli baský kurarak hissenin fiyatýný düþürüyor ! Ýhlaslara para yatýrmýþ ve borsada zarar görmüþ herkese sesleniyorum , buna bir dur demek lazým lütfen herkes þikayetçi olsun ve sosyal medya üzerinden de sesimizi duyurmaya çalýþalým. Ýlgili kurumlara sesleniyorum , Sn. Cumhurbaþkanýmýza sesleniyorum , biz bu vatanýn insanlarýyýz ve maðduruz ! Ailemizin yüzüne bakamaz olduk , bizden yatýrým adý altýnda birikimlerimizi toplayan ve paralarýmýzý pula çeviren Ýhlas holding sahibinden ve yöneticilerinden þikayetçiyim ! Hayatým , saðlýðým ve psikolojim mahvoldu! Ayrýca yüce rabbimede yalvarýyorum , bize bunu yaþatanlar bin katýný yaþamadan ve helak olmadan son nefeslerini vermesinler , veremesinler. Amin...
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri